opiskelijakortti.. fuuu!!

Tiedättekö sen tunteen, kun menette innoissanne sinne uuteen treenipaikkaan, ostamaan sitä upouutta salikorttia. Olette niin innoissanne siitä, että saatte sen huomattavasti halvempaan opiskelijahintaan, kun edellisessä snobipaikassa, jossa treenasitte. Rupattelette niitä näitä kivan likan kanssa, joka käsittelee sitä sun korttihakemusta. Ja sitten hän kysyy sitä opiskelijakorttia ja innoissanne kaivatte sen esiin lompakosta.

Likka katsoo hetken korttia ja katsoo sitten kysyvästi teitä uudelleen. Kysytte mikä on hätänä. ”Niin, että onko sulla voimassaoleva kortti?” Oh noes. ”Onko mun kortti mennyt umpeen?” ”Näköjään. Eilen.” Ilmeenne on jotain tätä luokkaa:

Tiedättekö sen tunteen? Minä tiedän. FUUUUU!!! Ja en tiedä saanko edes uuttakaan, koska olen kirjoilla vähän siellä sun täällä (etäopiskeluita), eikä opintopisteitä tuu sen verran, että olisin opiskelija kokoaikaisesti. Siis sanoin sen jo yhden kerran, sanon sen toiste: FUUUUU!!!

Siis miksi, oi miksi, en voinut katsoa sitä korttia EILEN? Häh? Jotenkin ymmärsin, että se kortti on voimassa maaliskuun loppuun asti, mutta en tietenkään voinut tarkistaa sitä vaikka eilen? No voihan räkä. Taas saa maksaa omasta tyhmyydestään.

Toisen kerran, kun sain omasta tyhmyydestäni maksaa, oli kun kiskan akka sanoi, että opiskelijakortti ja nuorisokortti on sama asia, vaikka hieman epäilin tätä (bussikortti siis.) No ylläripylläri tuli tarkastaja bussiin. Näytin kilttinä tyttönä bussikorttia tarkastajalle, ja tarkistaja katsoi mua kummasti. ”Sä et näytä ihan 26 vuotiaalta.” Tajusin silloin, että voihan v*ttu – nyt meni hommat päin pehvaa. Joten yritin selvitä tilanteesta ilman sakkoa, joten sanoin, että oon 25 (olin siis 27 at the time being, heh heh.) Johon tarkastajasetä totesi, ”Niin varmaan, ja mää oon Elvis. Näytä henkkarit.” Joten nolona sitten annoin henkkarit tarkastajasedälle, joka totesi oikeasta iästäni vaan ”mmhmm”, ja aloitti sakkolipun kirjoittamista.

Sanoin toki tarkastajasedälle, että wait a minute, eikö nuoriso- ja opiskelijakortti ole sama asia. Niin kuulemma ei ollut juuri tämän korttityypin kanssa mikä mulla oli hallussani, vaan toisen kortin kanssa. Sanoin hänelle, et matherfakker, mua on huijattu. Johon hän tylysti vaan sanoi, että saan tehdä valituksen liikennelaitokselle. Manasin koko päivän koulussa ja ajoin takaisin samalla kortilla pelkäen ihan hirvittävästi, että jäisin taas kiinni.

Tein valituksen liikennelaitokselle ja sain vastaukseksi: ”Hankkikaa kirjallinen selvitys mistä ostitte lipun ja kuka teille sanoi, että opiskelija- ja nuorisokortti on sama.” Joo tattista vaan. Mene nyt Göteborgin vilkkaimpaan kioskiin ja kysy sieltä, että ” Hei satutko muistamaan mua? Ostin tuossa kuukausi sitten kortin täältä, ja matherfakker myit mulle väärän kortin! Aijoo, voinko saada sen kirjaimellisena?” Koska siellä Göteborgin vilkkaimmassa kiskalla käy vaan kolme muuta ihmistä mun lisäksi..

Ai kuinka paljon sain maksaa tuosta mokauksesta? No 1100 kruunua. Jei! Joo siis tiedän, periaatteessa ei ihan kokonaan oma moga, mutta epäilin, että nuorisokortti toimii opiskelijalle myös.. olisin toki voinut googlettaa, ennen kun iskin pankkikorttini kassatädin käteen. Kävelin varmaan kuukauden ympäri ja hoin tätä biisiä (ja se pyörii juuri nyt päässäni myös):

2 vastausta artikkeliin “opiskelijakortti.. fuuu!!

  1. :x 1100 kruunua! Ei karyykaan paljonko toi on ”oikeeta rahaa”, mutta kuullostaa niin isolta summalta, etta saat kaikki mun sympatiat. FUUUUUUU

    Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.