sarjavinkki: dark angel

Itse en oikein Dark Angelia koskaan oikein seurannut, silloin kun se tuli telkkarista joskus aikoja sitten. Kuitenkin väitän, että tykkäsin. Katsoin tässä ihan parin viikon sisällä ensimmäisen tuotantokauden läpi, ja kyllä jäin siihen jopa koukkuun.

Ainoa super-duper-hyper-iso miinuspiste sarjalle tulee sen soundtrackista. Jotenkin en vaan osaa yhdistää (huonoa) RnBtä ja (huonoa) räppiä (sekä paljon muuta paskaa) scifi-sarjaan. Huumori on välillä ihanan sarkastista (eli ihan kun itse olisin kirjoittanut käsikirjoituksen) ja erikoistehosteet siedettävät, vaikka tämä onkin tehty ihan 2000-luvun alussa (olin muuten ihan varma, että 90-luvulla! Oho.) Mutta se soundtrakki, ihan hirvittävän kamalaa ja introbiisikin on jotain ihan hirvittävää!

Mutta summa sumarum, kannattaa kuitenkin katsoa, jos kestää ihan hirveetä musiikkia yhdistettynä scifiin!  Katsoitteko Dark Angelia, kun se tuli telkkarista, silloin vuosia sitten? En muuten yhtään tiennyt, että James Cameron on tämän ohjannut! Miksi kukaan ei siinä tapauksessa sanonut sille mitään tuosta paskasta suondtrackista?

PS. Tämä ei liity postaukseen ollenkaan.. Mutta kuinka sitä voi olla niin saatanan väsynyt uimisen jälkeen? Tänään nukahdin noin kello viisi, kun tulin kotiin uimasta, ja nukuin puoli yhdeksään! Siis niin turhaa, vetää melkein neljän tunnin tirsat… ILLALLA! Kertokaa ihmiset,  jotka meette uimaan säännöllisesti? MISTÄ SAATTE SITÄ FAKIN ENERGIAA??

4 vastausta artikkeliin “sarjavinkki: dark angel

  1. täytyypi sanoa että en kattonu sillo enkä kattonu myöhemminkää. myönnän että olen ennakkolluuloinen ihminen. sekä dark angelin että esim. sin cityn kohtausten perusteella olen vaa saanu sentyylisen, ettenniin tykkää kyseisestä näyttelijästä. oli kyseistä sarjaa joskus citymarketissa 2 kautta / 20 eurolla -tarjouksessa, mutta tutustuin siinä kampanjassa mielummin buffyyn ja ei kaduta yhtään. voin ehkä joskus tulevaisuudessa tutustua ohimennen dark angeliin jos on tosi tylsää tai joku uhkaa aseella.

    Tykkää

    1. Joo siis Jessica Alba ei oo kyllä mikään mun lemppari, mutta se toimii ihan ookoo tuossa Dark Angelissa. Sin Citya en oo ees nähnyt :D Buffy on kyllä valovuosia parempi sarja! Yks mun lemppareista!

      Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.