you live, you learn – NOT!

Muistatteko tuossa about viikko sitten (tai jotain), kun buukkasin itseni kello aamukahdeksalta salille treenaamaan. Ja miten tuskaista se herääminen oli mulle ja miten mä kiroilin sitä, että otin juuri sen kaikista aikaisimman ajan?

Voisi hetkisen ajatella, mitä – ja jos ajattelin ollenkaan, kun menin buukkaamaan toisen aikani.. Voitteko arvata mihin aikaan buukkasin? No kello fakin kahdeksalta aamulla taas. Vapaapäivänä. Siis ihan oikeasti. Tässä alkaa käydä vähän samalla tavalla, kun pesutuvan kanssa (varaan aina pesutuvan jostain syystä kello kahdeksalta aamulla – kun on mukamas kivaa, kun sen saa aikaisin pois päiväjärjestyksestä, nukkuminenhan ei todellakaan ole kivaa? Vai miten se nyt menikään?) Miksi, oi miksi en ikinä, ikinä opi tätä, että haluan vapaapäivänä nukkua aavistuksen kauemmin? Miten se voi olla niin vaikeaa muistaa? Häh? Miten, Marianne?

Muistatteko, kun kerroin, että pelkäsin mun ”personal trainerin” olevan joku treeninatsi-arska viime viikolla? Ja sitten ilmenikin, että se oli vaan ihan normaali aika leppoisa tyyppi? No tällä kertaa mulla oli aika pienehkö nainen, joka näytti niin symppikseltä. No turns out, ett sepäs olikin se treeninatsi sitten. Ensin se pakotti mut 10 minuutiksi crosstrainerille. Mähän kuolin jo siitä edellisestä 6 minuutista, niin olipas hieman spagettinen olo tuon 10 minuutin jälkeen. Sen jälkeen se nosti kaikkia mun painoja ja huusi naamapunaisena (okei – peppasi nätisti hymyillen – sama asia kuitenkin) kun siinä yritin oppia käyttämään laitteita.

Saliohjelman jälkeen luulin pääseväni kotiin kuolemaan, mutta se pakotti (okei – sanoi hymyillen – pakottamiselta se kuitenkin kuulosti) mut takaisin sinne himpskatin crosstrainerille ja käski pistää ajaksi 20 minuuttia. Vesikin loppui kesken ja sekunnit crosstrainerilla tuntui vuosilta. Kun vihdoinkin näytössä näkyi hieno pyöreä 0, eli 20 minuuttia oli ohitse, konttasin takaisin pukuhuoneeseen, koska jalat pettivät samalla tavalla kun Bridget Jonesille, kun se kokeili spinningiä. Ajattelin mennä saunaan, eikun ”saunaan”, mutta se paska olikin poissa käytöstä. Tietenkin. Koska tänään on maanantai. Joten puin päälleni ja konttasin Ändille tyhjentämään jääkaappia.

Nyt tarvittaisiin noin viisi litraa kahvia, jos aion saada jostain vähän energiaa. Tällä hetkellä olo on kun rannalle hinatulla lahnalla. En ymmärrä, kaikki vaan sanovat mulle, että liikunnasta saa niin kivasti energiaa, ja on todella hyvä liikkua aamulla… Miksi minusta tuntuu sitten siltä, kun kroppani on sanomassa sopimusta irti? Sänky! Missä sinä olet?! Tahtoo nukkumaan! Musta kyllä tuntuu, että se iltatreeni on enemmän mun juttu. Koska sitten voi ihan hyvällä omatunnolla romahtaa sänkyyn, tuntematta itseään mummoksi.

Kuitenkin aamupalaksi ennen treeniä vedin luonnonjugurttia, pakastettua granaattiomenan siemeniä (onhan nuo granaattiomenen jutut siemeniä? Vai mitä ne oikein on?), gojimarjoja ja kiiviä. Ei siis banaania tällä kertaa! (ping @ Kissaämmä)

Nyt menen sohvalle kuolemaan ja katsomaan Stargate Atlantista! Puss hei!

10 vastausta artikkeliin “you live, you learn – NOT!

 1. Ei banaania. :(

  En muuten itse tekisi tuota virhettä, koskaan. Harrastan liikuntaa ainoastaan välillä 16-21. Viikonloppuisin pyrin välttämään kokonaan.

  Tykkää

  1. Joo ei tänään.. Katsotaan huomenna sitten :D

   Niin, mut säpäs oletkin fiksu ihminen, mä en.. Normaalielämässä kyllä kanssa liikun noihin samoihin aikoihin ku sä, mutta nyt on ollut joku oikosulku päässä (taas vaihteeksi)

   Tykkää

 2. hehehehe..sä ajattelet varmaan alitajuisesti, että oot huipputehokas, kun heti aamulla teet treenin! :D Se on oikeesti kivaa, usko pois..ikäänkuin sen jälkeen sulla on loppupäivä aikaa tehdä mitä sua huvittaa..vaikka pelata pelejä tai katsoa leffaa ;) Kohta sä huomaat et varaat seuraavankin ajan kello kaheksaksi!

  Mäkin kävin äsken salilla. Mulle ei oo pitkään aikaan vaihettu mitään saliohjelmaa, joten oon vähä ite tehny päässäni lähinnä pientä jakoa, käsi-ja jalkapäiviin. Vatsojahan tehdään joka salipäivä (unelma sixbäkkistä vuonna 2020!!!) Aattelin jotenki, et hei mitään kehitystä ei oo tapahtunu viimeiseen kuukauteen. Tyhmä minä, veivannu samoilla painoilla. No sit keksin lisätä jokaiseen laitteeseen 2,5 tai 5 kiloa lisää,…juuh, nyt kädet on kuin spaghettia..yhyyy, huomenna voi olla kahvikupinki nostaminen kovan työn takana..toivottavasti ei :DDD

  Maria

  Tykkää

  1. Haha joo helvetin alitajunta, mene pois :P Mä oon vaan jokaisena kertana kun viimeksi aamulla ollut treenaamassa ollut ihan sikaväsynyt koko päivän :( Mistä kaikki saa energiaa, kun mä vaan tuhlaan kaikki (tai siis sen vähäisen energian mitä mulla on) siellä salilla tai uimahallissa?

   Mäkin satsaan siihen beach 2020… tai ehkä 2040 :D Joo sit ollaan molemmat spaghettikäsiä huomenna :D

   Tykkää

 3. se alitajunta on kuin ääni sisällä, joka välillä potkii ja varoittaa ihmistä mahollisista virheistä. Katotaan mitä se sanoo huomen aamulla..kannattiko rehkiä :D ei vaan..onhan sen kiva huomata, että pystyy välillä haastamaan itseänsä ja näyttämään onko tehty kaurapuurosta vai mantelimassasta (okei huonot vertauskuvat, mut tajunnet pointin :P)

  Ootko muuten kokeillu bodycombattia tai spinningiä? siinä vasta hauskoja, mutta riskialttiita lajeja

  Maria

  Tykkää

  1. Hehe musta tuntuu, että mun alitajunnassa on jotain vikaa, koska se ei ikinä varoita mua mistään :D Pitää aina kantapään kautta oppia (ja molempien sitäpaitsi) kunnes tajuan haha. Joo huomennahan sen näkee :D Hahah mä oon varmasti sitten sitä mantelimassaa :D

   Oon joo kokeillut. Combatista tykkään hirvittävästi, kunhan koreografia on hyvä ja musiikki myös. Loppukesästä oli kyllä niin tylsä Combatti, että lopetin. Spinning on myös hauskaa, mutta se vasta onkin tappavaa! Yks toinen lemppari on myös nyrkkeily ja nyt keväällä kun hankin sen uuden salikortin, aion kokeilla muy thaita :DDD Ja jooga, jooga on ehdottomasti lempparini!

   Tykkää

 4. kiva :D Combatissa ja erityisesti spinningissä vaikuttaa hirveästi millanen musiikki ja ohjaaja on. Jos on huono vetäjä, jotenki iteltäkin menee fiilikset ja energia katooo, jonnekkin oven ja pukuhuoneen suuntaan. Sinänsä hassua muuten ajatella, että spinningissä jengi polkee paikallaan ilman varsinaista maaliviivaa, Jokainen yrittää polkea ainaki yhtä lujaa kuin vierustoveri ja sit yhtäkkiä huomaa, hikipisaroiden valuvan pitkin otsaa..ja hups tunti onki ohitse..saisko vielä yhden britney spearsin I wanna go:n (ihan vaan, että saan toisenki hikilammikon tohon toiselle puolelle) :D nykysin toi kuuluu viikottaiseen hulluus-reeniin. Seuraava taso olis mennä siellä sellaselle interval-spinningiin. Se on kuulemma tarkoitettu KOKENEILLE polkijoille..onks 2 kk tarpeeks..no, sitpähän siellä on sykemittari rikki ja 3 hikipyydettä käytetty..heh..mutta täytynee vielä keräillä rohkeutta sinne..

  Maria

  Tykkää

  1. Joo siis hyvä ohjaaja on aa ja oo! Välillä ihmetellyt mitä sellaiset hiljaiset hissukat oikein siellä huitoo lavalla, ja ei oikein sano mikkiin yhtään mitää. Mitää olla vähän edes rempsee ja in your face!

   Ai kauheeta intrevalli-spinning. Hikoilen jo pelkästä sen ajattelmisesta :DDD Spinning ottaa kyllä siis niin voimille. Mä hikoilen todella herkästi muutenkin, niin spinningtunneilla hikoilen kun vesiputous haha. Kyllä sä sinne uskallat mennä :)) Kilpailet vaan itses kanssa (vaikka se onkin vaikeaa olla vertaamatta itseään vierustoveriin!) Mä pidän sulle peukkuja, saat sitten tulla mulle raportoimaan miten meni :D Mä meen kanssa (jos mun tulevassa salilla on spinningiä), mut sä ensin AHHAHA

   Tykkää

 5. vesiputous..niagara ja missisippi. Kyllä sellanen ainaki pienimuotonen oli havaittavissa äskeisen BodyCombatin jälkeen. Tuol salilla on kolme sellaista ohjaajaa, jotka vetää ton..ja arvaas , tää duracell-pupu on se ohjaaja, joka vetää aina 150 lasissa. Huomenna on sit jalat ihan makkaralla..ihmettelen kyl suuresti, ettei kädet kipeytynyt eilisestä juurikaan.. Tarkottiks toi nyt, et seuraavalla kerralla, vedetään taas lisää painoja…:DDD
  Huomenna olis sit spinning..jajaja..onhan siellä se sauna, jonne voi kaatua sen jälkeen..jos uskaltaa..

  Mut mihkään maratoniin tai triathloniin ei olis saumoja..tai olis ehkä joskus parin vuoden erittäin intensiivisen harjottelun jälkeen :D mut se vaatis jonku personal trainerin potkimaan maanantai-iltasin perseeseen..vielä jonku hyvän näkösen;D uskaltaisitko sä kokeilla muuten jotain extreme-lajia tai ootko jo kokeillu? (voisit vaikka tehä postauksen siitä, jos haluat..)

  Maria

  Tykkää

  1. Haha! Muista ottaa iisisti välillä kanssa! :D Sohvalla! Ai kauheaa, kohta tuo rääkki alkaa munkin puolesta!

   Siis mua kiinnostaa hirveesti extremelajit, mutta todellisuus on kai vähän sellainen, että olen ihan liian nössö :D Ändi kysyi,jos haluan mennä sellaiseen seikkailu-vesipuistoon ja mää vaa: NOT! Tosin mua enemmän inhottaa juosta ympäri siellä uimapuvussa. Sitten se kysyi, jos aion hypätä hyppytornista veteen siis. Mää vaa: NOT! Kerran hyppäsin kolmosesta, se oli vika kerta! Mutta jotenkin se sai mut lupaamaan, että ehkä kokeilen sitten :O Mutta hyvä postaus-idea! Kiitos! Tottakai tuosta voi jopa kirjoittaa aika paljonkin. :D

   Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.