viikon ♥ ihanat : pinuppeja, burtonia, kissoja ja patsas nimeltä oscar.

Viikon naurut: Robert Downey Jr pinuppina.

Viikon toiset naurut: Dubstep-kissa. Jennya lainaten: ”Kissaihmiset ovat outoja.” Eikun meillä on huumoria! Tämäkin on ihana:

Tänä vuonna on tulossa kaksi Burtonin elokuvaa (tai hän on tuottajana yhdessa ja ohjannut toisen.) Abraham Lincoln Vampire Hunter ja Dark Shadows (tätä olenkin hehkuttanut jo siitä asti, kun tiesin sen olevan tuotannossa!). Ai kuinka paljon odotan näitä elokuvia? Yhtä paljon kun odotan Prometheusta, Dark Knight Rises ja Hobbitia ja noin miljardi muuta elokuvaa. 2012 on valovuosia parempi, kun 2011, jos elokuvia ajatellaan.


Oscarit jaettiin viime yönä. Yleensä valvon aina ja katson koko spektaakkelin. Siis ihan alusta loppuun. Tällä kertaa tosin maanantai-aamun treenit mokasivat kaiken (soittakaa hei valkotakkiset, menin mielummin treenaamaan, kun  katsoin Oscarit.) Tosin heti treenien jälkeen katsoin läpi hirvittävän määrän kuvia ja videoklippeja. Ja tarkistin tottakai hienoimmat mekot (ja kauheimmat), sekä voittajat – siinä järjestyksessä tänä vuonna.

Siksi, koska viime vuosi oli sen verran surkea elokuva vuosi, joten olin tuskin edes nähnyt mitään ehdolla olevia elokuvia. Ja tottakai taas vaihteeksi se vuoden ehdottomasti surkein animaatioelokuva voittaa sen pystin. Siis joo, mene ja ymmärrä noita Hallivuud-ihmisiä. Thumbsit kuitenkin Meryl Streepille, Ocatvia Spencerille (joka otti kotiin patsaan Niceville-elokuvasta – katsokaa se!), sekä Christopher Plummerille. The Artist näköjään voitti lottopotin, joten pitääpäs katsoa se, sitten kun se tänne Ruåtsiin rantautuu.

Ai no kenellä oli hienoimmat kuteet? No Milla Jovovichilla! Ja Rose Byrnella! Kammottavin oli tuo vihreä kapistus tuossa, joka nähtiin ehdolla olleen Viola Davisin päällä.. Ih. Pelottava. Kuvat lainattu täältä.

Sähköpostiini tuli uutiskirje Deborah Lippmannin kevään kynsilakkaväreistä. Ai että kuinka paljon tykkään? Hirmuisesti! Tahtoo turkoosia om nom! Vai onko tuo jopa sinistä? Kuitenkin, herkullisen värisiä! Lippmannia voi ostaa ainakin elevenistä, ja värien nimet on Mermaid’s Dream ja On The Beach.

Muita ♥ ihania juttuja tällä viikolla:
Uusi työpaikka, uudet kujeet, uudet duunikaverit. ♥ Pelikokeiluni päättyi ja työ on lähetetty maikalle arvioitavaksi. ♥ Olen saannut muutaman vaatteen myytyä ja pois nurkiltani! ♥ Vapaat maanantait! (Lisää näitä ihmisille!) ♥ Askartelu ja luominen. ♥ Aamupalat  ♥

Viikon ei niin ihana juttu:
Sanoin eilen, että tänään varmasti sataa lunta, koska mulla on vapaapäivä. No tottakai tänään sitten satoi sitä lunta! Pitäisiköhän vaihtaa alaa ja ryhtyä meteorologiksi?

Mitä ihanaa te löysitte tai teitte?

2 vastausta artikkeliin “viikon ♥ ihanat : pinuppeja, burtonia, kissoja ja patsas nimeltä oscar.

 1. milla jovovichiltä tuli muuten viikonloppuna leffa suomen telkkarista, ultra violet. olen kyllä tietoinen hänen elokuvien laadusta ja siitä, ettei kyseessä ole mikään luonnenäyttelijä, mutta aloin katsomaan leffaa siitä huolimatta. hetken ajan kuluttua tuli kyllä tuollainen olo::http://dump.fi/kuvat/reaktiot/vittu-mit%C3%A4-paskaa-seal-39pm0v.png

  mietin että miksi leffa tuntuu niin tutulta, että olen selvästikin katsonut sen joskus aiemminkin. lopulta leffahyllyä pläräillessä silmäillessä kylmä totuus muistui mieleeni… olen josus heikkona hetkenä mennyt tuonkin ostamaan :P millan näyttelijätyö on jotain sanoin kuvaamatonta että jo sen pökkelömäisyyden vuoksi sitä on enemmän tai vähemmän hauska katsoa. omistan häneltä ultran lsäksi ainakin leffat fifth element, jean d’arc ja kaikki resident evilit. resident evilit ovat nyt aihealueensa vuoksi kivoja leffoja, mutta vakuuttavimman roolityön milla on tehnyt fifth elementissä. siinä hän esitti hieman vajaaälyistä ja yksinkertaista naista…

  Tykkää

  1. HAHAHAHA! Tuo viimeinen lause on kyllä ihan priceless :D Eiku koko kommentti! Joo eihän se ole ihan mikään Oscar-patsaan arvoinen näyttelijä. Ulta Violet taitaa kyllä olla Millan ehdottomasti surkein elokuva, vuokrasin sen joskus vuonna yks ja kaks. Resident Evil elokuvista tykkään ainakin ihan hirmuisesti, mutta ehkä sen takia, koska niissä on zombieta ^^ Ja onhan milla niissä ihan ookoo, koska se ei puhu hirveesti. Fifth element on taas aivan mainio mielestäni! (mulla tosin on vähän enemmän ongelmia tuon Bruce Willisin kanssa -siitä asti ku faija kommentoi, että sillä pitää aina olla se suu auki, se on häirinny mua ihan tajuttomasti!)

   Anyhow. Joo siis mulla käynyt melkein samanlainen moka kerran.. Vuokrasin paskan leffan ja viilsin ranteita auki lusikalla, ku se oli niin huono. Muutama kuukausi siitä eteenpäin kävin taas vuokraamassa ja löysin ”mielenkiintoisen leffan”, vuokrasin ja menin kotiin katsomaan sitä.. vaan tajutakseni, että se oli se sama paska leffa! (Mun muisti on näköjään aina ollut aika surkea… tän jälkeen aloin pitämään kirjaa imbd.comissa mitä oon katsonut.. tosin lusmuilen aika reippaasti senkin kanssa nykyään)

   Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.