suuri elokuvalista

 

Paras elokuva: Tämä on muuten ehkä maailmanhistorian vaikein kysymys, sitten kana ja egu-kysymyksen. Mutta sanoisin, että Amélie on yksi ja Shawshank Redemption toinen ja kolmas vaikka sitten The Shining.
Paras tv-sarja: Battlestar Galactica, X-files, Game of Thrones ja vaikka House. Mutta oikeasti niitä on sataviisikymmentäkolme lisää. Vähintään.
Ohjaaja: Täältä.

Lempinäyttelijä: Näitä on monia! Nicholson, Pacino, De Niro, Gianni Ribbisi, Jessica Lange, Meryl Streep, Kate Winslet…
Sarjat, jota seuraan: House, True Blood, American Horror Story, Game of Thrones, Revenge, Desperate Housewives, Big Bang Theory,  Grey’s Anatomy ja noin sata muuta. 
Komediasarja
: Big Bang Theory! Siis Sheldon, se on nii-hi-hiiiiin ihana!
Romanttisin elokuvakohtaus: Kaikki romanttiset kohtaukset aivoni on blokannut – en siis muista yhtäkään. Tai sitten se kohtaus, jossa Batman sai kiinni Jokerin Dark Knightissa? Se on aika romanttinen kohtaus.
Kauhuelokuva: Kuinka paljon aikaa teillä on? Ehdoton lempparini on Kubrikin Hohto. Mutta on ehkä miljarditsiljardi muita! Uinu, uinu, lemmikkini esim.
Lempparielokuva, kun olin pieni: Mio, poikani Mio, jonka olin katsomassa elokuvateatterissa isäni kanssa vaahtosammuttimen kokoisena ja yritin kovasti olla tosi kovis ja leikin ettei pelottanut yhtään, vaikka todellisuudessa pelkäsin paljon! Kaksi muuta lempparia oli Pessi ja Illuusia ja Lumikuningatar.

Komein näyttelijä: Ai saako valita vaan yhden? En toki haluaisi olla kävelevä klisee, mutta sanotaan Johnny Depp.
Paras suomalainen elokuva: En ole nähnyt niin montaa suomalaista elokuvaa, mutta sanottakoot nyt vaikka että.. Häjyt? (Voin siis laskea yhdellä kädellä kaikki näkemäni suomalaiset elokuvat..)
Paras elokuvaeläin: Leijona Ihmemaa Ozissa!
Paras piirretty elokuva: Paras ei-Disney piirretty on varmaan Tonari no Totoro, tai joku muu Miyazaki-elokuva.
Paras Disney-elokuva: Aladdin tai Prinsessa Ruusunen.

Paras elokuvakohtaus: ”Here’s Johnny!” Eli Hohdossa se kohtaus, jossa Jack lyö sen oven paskaksi kirveellä? En tiedä, näitä on kanssa noin miljarditsiljardi!
Paras kohtaus tv-ohjelmassa: About joka ikinen kohtaus Battlestar Galacticassa. Kyllä se on niin hyvä (ping @ sisko ja sen hubby.)
Paras sarja tänä vuonna: Tänä vuonna? Revenge, koska kaikki hyvät sarjat alkavat vasta myöhemmin tänä vuonna (Game of Thrones ja True Blood esim.)
Elokuva crush: Batman! Always has been, always will be.
Telkkarisarja crush: Mulder! Ah paras ikinä!
Jos minä kirjoittaisin elokuvan: Se olisi joku outo yhdistelmä kauhua, maagisisa juttuja, sekä komediaa. Mutta se tuskinpa on mikään suuri yllätys. Olen outo.
Lempparigenre: Kauhu ja scifi.
Elokuvat, jota odotat: Dark Shadows, The Hobbit, Abraham Lincoln Vampire Hunter, Iron Skies, Avengers, Prometheus, Dark Knight Rises (!!!), Star Trek 2, Uusi Ihmemaa Ozissa.
Paras rakkauspari: Starbuck ja Lee (Battlestar Galactica)
Paras elokuva tänä vuonna: Olen vaihteeksi todella todella huono katsomaan uusia elokuvia. Sanotaan nyt vaikka Tucker and Dale VS Evil. Lupaan skarpata vähän ja katsoa vähän enemmän elokuvia! Cross my heart and stick a cupcake in my eye!

Kuka näyttelisi sinua: Angelina Jolie. AHAHHAH. Hmm. Eikun Kate Winslet, koska se on niin mahtava ja ihana.
Kuka olisi sinun vastanäyttelijä: Joko Christian Bale, Christian Slate, Ryan Reynolds tai River Phoenix.. Tiedän, se on vähän .. öö, kuollut. Tai sitten Johnny Depp. Tai kaikki?
Ensimmäinen elokuvacrush: Se oli itseasiassa Christian Bale elokuvasssa Mio, poikani Mio. Tiesittekö muuten, että se on siinä elokuvassa? Nyt tiedätte!
Elokuvasoundtrack: Apua, en muista mitään soundtrackeja, paitsi Kummisedän.

Tv-sarja-soundtrack: Battlestar Galactica.

Lista täältä.

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.