2000 sanaa peleistä ja tilannekomiikkaa

Vihdoinkin lähetin noin 2000 sanan kirjoitelman kokeilemistani peleistä maikalle ja olo on sanoinkuvaamattoman helpottunut! Toivottavasti ei ollut mitään ylärajaa, kuinka paljon saa kirjoittaa, heh. Kuitenkin. Jos nyt jotakin kiinnostaa, mitä kaikkia pelejä oikein testasin peli-kurssiani varten niin tässäpä pieni kooste:

Skyrim – Ylläripylläri.

Sam & Max The Devil’s Playhouse – aivan sairaan kivaa viihdettä, kuitenkin aavistus hidastempoista.

Sims 3 – Zzz. Voi tsiisus, että tämä peli oli tylsä! Miten olenkaan joskus pitänyt tätä kivana viihteenä?

Portal – Ihan jees. En kuitenkaan jaksanut hirvittävän kauan tätäkään pelata, koska se oli mielestäni yksitoikkoista.

Rayman Origins – Ihan kiva. Aavistus nostalginen, mutta hermot meni Wii:hin (voiko olla huonompaa konsolia olemassa?)

Civlization 4 – Ylläri tämäkin, tätä voisi melkein kutsu lempparipeliksi.

Alice: Madness Returns – Nannaa! Mutta sen kai kaikki jo tiesikin!

Wipeout Fury – Soundtracki oli ihan tajuttoman mahtava (Esim. yksi lempparibiiseistäni oli mukana.) Mutta tajuttoman vaikeaa pelata, tai sitten olen vaan jotenkin vajaa, kun en ymmärtänyt.

Ja teille jotka pelit ei oikein kiinnosta, niin voin kertoa, että vietin taas vaihteeksi koko aurinkoisen päivän töissä, ihastellen aurinkoa ikkunan läpi. Sen lisäksi tutustuin aivan mahtavaan suomalaiseen likkaan töissä, joten nytten mulla on jopa peräti kaksi suomalaista tuttavaa täällä Örebrossa. Happy day! Meillä oli muuten tajuttoman hauskaa töissä, joten jäätävän tylsä päivä duunissa ei ollut ihan niin jäätävää, kun sen olisi pitänyt olla.

Ja tässä muuten päivän paras läppä.. Hieman pitää selventää taustatietoja, jotta muutkin ymmärtäisivät. Istumme siis avokonttorissa omissa loosseissa ja suomalainen työkaverini istui siis minua vastapäätä (pienen seinän takana siis.)  Suomalainen työkaverini, tai periaatteessa ruotsinsuomalainen, puhuu täydellistä ruotsia. Yhtäkkiä kuulen hänen kysyvän multa (suomeksi siis) kuuleeko hänen puheestaan, että hän on Suomesta.

Nousen ylös ja vastaan, että ei kuule. Istun sen jälkeen alas. Hetken kuluttua nousen ylös ja kysyn häneltä, jos musta kuulee, että olen Suomesta (mikä tietenkin on ehkä maailman tyhmin kysmys, koska puhun suomenruotsia, eli sen kuulee todellakin aika hyvin mistä minä tulen.) Johon sitten molemmat revetään ihan totaalisesti.

Ja nyt kun ajatteln tuota tilannetta, se onkin ehkä sellainen juttu, että se on vaan hauskaa, jos itse oli paikalla. Tai maailman huonointa, tai siis parasta huumoria. Heh. Tyypillistä. Sori kauheasti. Uskokaa vaan, se oli hauska tilanne heh heh.

Miten teidän viikonloppu meni? Jos makasitte ulkona auringossa elämästä nauttien, elkää kertoko siitä mulle mitään, masentuisin vaan. Mun tuurilla huomenna kuitenkin sataa lunta, koska mulla on vapaapäivä. Tyypillistä sekin.

Eli kohti maanantaita!

11 vastausta artikkeliin “2000 sanaa peleistä ja tilannekomiikkaa

 1. en nyt oikein ymmärrä, puhuit ihan kuin että olisi olemassa ihmisiä, joita ei pelit kiinnosta??? o_O

  mut siis… hassua, että pelasit tuota raymania. tai siis minä tuossa pari viikkoa sitte imuttelin (joo tottakai laillisesti jostai netin torrent-sivulta) jonku raymanin ja se oli eka kerta elämässäni, kun niitä pelasin.minuu ei jotenki kuitenkaa iskeny, ihmettelen miksi sitä aina hehkutetaan.

  se eka portal voi tosiaa olla hieman ”tylsä” tai siis niiden testikammioiden vuoksi, ne on aika pelkistettyjä. kakkonen on kuitenkin ihan toista maata tuossa suhteessa, siellä on vaikka mitä kasvillisuutta ja muuta ympäristöä ja useampi hahmokin puhumassa… ja tällä kertaa ovat jopa hauskojakin. suosittelen siis ehdottomasti kakkososaa :)

  Tykkää

  1. :DDD On niitä, esimerkiksi siskoni! :D True story! Tai no kyllä sekin joskus pelaa jotain.. harvoin tosiaan, mutta ei kai ihan kiinnostunut kuitenkaan ole.. (Sori sisko, jos luet tätä, tykkään susta kuitenkin!)

   No ajattelin kokeilla jotain uutta platformia, mitä en ole aikaisemmin pelannut (jotta saisin jotain kirjoitettavaa miten helposti pelin ymmärtää). Muutenhan olisin ottanut ihan minkä vaan valinnanvaraisen Marion. Ja otin jonkun pelin jonka laillisesti sain käsiini :D Muistaakseni meillä oli siihen muinaishistorialliseen PlayStationiin Rayman 3 ja se oli ihan huippupeli! Jopa siskonikin tykkäsi. Mutta toi oli, nooh, vähän liian lapsellinen.

   Okei, pitänee siis antaa kakkoselle mahdollisuus! Kiitos vinkistä. Taas vaihteeksi :D

   Tykkää

   1. nyt tulee hieman mainostusta:

    nii se portal 2 on aivan loistava peli, tuolla on videota ja kuvaa (ja ostonappulakin :D) siitä: http://store.steampowered.com/app/620/ . pakko kyllä myöntää, että tuo tämänhetkinen 30 euron pyydetty hinta on aivan mielettömän korkea hinta ottaen huomioon, että alennusmyyntien aikana sen voi saada alle 10 eurolla. kannattaa siis odottaa hieman.

    jos kuitenki pelaamiskärpänen on purru ja jos ampuminen ei täysin inhota, niin the orange box (http://store.steampowered.com/sub/469) on aika hyvä hankinta mielestäni. siinä on half-life 2 ja sen kaksi lisäosaa mukana eli erittäin paljonpelattavaa. on siinä tosin se portal ykkönenki ja team fortress 2, mutta eka noista sulla on jo ja jälkimmäisen saa nykyää ilmaseksi netistä. mut pelkkä hl2 on jo erinomainen peli jotasuosittelen about kaikille. tuo orange box on nyt 19 euroa, suhteellisen kallis munkin mielestä.

    tässä kohtaa tulee se mutta-kohta: steamista sai tuossa joulun alla alennuskuponkeja, joilla saa valven peleistä 50% alennuksen, mutta se tarjous menee umpeen 1. päivä ens kuuta eli jos olen oikein ymmärtänyt, niin tarkalleen huomenna klo 20 aikaa illalla. ite en tee tuollakupongilla mitään, mutta jos haluat shoppailla steamissa jotain (eli esim. orange boxin saa alle 10 eurolla), niin ilmota suht pikasesti vaikka tuolla sähköpostilla. toki pelkän hl2:nkin saisi ilman lisäosia alle 5 eurolla… mutta minusta sitte sama ottaa jo ne lisälevytki.

    Tykkää

    1. Muuten olisin varmaan heti klikannut kotiin tuon paketin mutta tili on melkein miinuksella tällä hetkellä (tai kohta ku maksan kuukauden laskut). Se on sitten toinen juttu, kun palkka tipahtaa tilille tuossa maaliskuun lopussa, sitten varmanakin klikkaan jonkun pelin kotia, joten pidänpäs mielessäni nuo sun ehdotukset :)) Kiitos kuitenkin! Yritin muuten laittaa sut tohon steamiin, mut se ilmoitti, etten saa addaa frendeja :(( superdissaus, pöh.

     (En ehkä ihan pelkää ampumapelejä, mutta olen sen verran hermoheikko, että niissä peleissä menee vähän päin pehvaa ja itseasiassa aika reippaastikin. Olisit nähnyt kun mä pelasin F.E.A.Ria, kaverit lupasivat nauroivat kippurassa, ku mä olin ihan paniikissa ja uhkailivat nauhoittaa sen ja pistää youtubeen :D (Paitsi F.E.A.Rhan nyt on vähän horroriakin..) Oon muuten ihan paniikissa Arkham Asulymiakin pelatessa joten joten :D .. Välillä sitä vähän miettii, että pitäisköhän mun ihan suosiolla siirtyä johonkin vähemmän stressaaviin peliin, esim – my little pony.. etten aiheuta itselleni sydäriä näin 60 vuotta liian aikaisin, haha)

     Tykkää

     1. ehkä ihan hyväkin juttu jos tuolleen maltillisesti pystyy hankkimaa niitä pelejä, eipä tule sitte ihan hetken huumassa vaan osteltua :D mut joo ite ole mastercardilla maksanu ne ostokset tuolta steamista niin on voinu vaikka kuukauden päästä vielä maksaa sen ilman korkoja.

      tosi oudolta kuulostaa tuo steamin ongelmasi, musitatko tarkemmin mikä se virheilmotus oli? laitoin tuonne profiilissas mainittuu sähköpostiosoitteeseen nuo mun steam-tiedot, jos haluat koittaa uudestaa :)

      kaverit olis tosiaa saanu toteuttaa tuon youtube-uhkauksen :D mut siis joo minäki olen ymmärtäny, että fear olis kauhua… nuo half-lifet on aika rehellistä räiskintää ja etenki paikasta toiseen siirtymistä tyylikkäissä maisemissa. on tuolla steamissa kuitenkin kaiken tyyppisiä pelejä, jos ei pelkkä räiskintä kiinnosta :)

      Tykkää

      1. Hehe, mä en uskalla hankkia mastercardia. En ainakaan kunnes mulla on oikea työ :P

       JOo huomasin, kokeilin ja mailasin takasin haha.

       No ei ois saannu, must olis varmaa tullu seuraava internetläppä, en tiedä olenko ihan vielä valmis sellaiseen julkisuuteen :D Fear oli kyllä aika paha, kieltämättä. Pitää kuitenkin kokeilla tuota half-lifea. Kokeiluhan ei ikinä oo pahaksi :)

       Tykkää

     2. aijaa, onpa tosi outoa ku minulle ei oo tullu mitää viestiä. monee kertaa viel katoin :D menikö se varmasti oikeesee osotteesee? :D voisin toki laittaa itekki sulle kutsun, mutta en tiedä millä esim. mailiosotteella tai tunnuksella olet siellä stiimissä.

      mullaki on yksi kauhupeli kesken eli amnesia: the dark descend. en oo tosin pelannu sitä ku vajaan tunnin tähän mennessä, mutta pitää vielä näin pimeään vuodenaikaa jatkaa sitä, että pelottavuusefekti on suurimmillaan . on se jo tuossa pelaamassani vaiheessaki jännittävä, mut myöhemmin kuulemma niin pelottava, että kakka meinaa kurkata :D

      Tykkää

      1. Höh, mähän vastasin siihen viestiin :( Ehkä tuo maailman mainioin hello kitty maili sukkaa pahemman kerran :D Laitoin uuden viestin siihen samaan mailiosotteeseen. Katsoitko spamit?

       Mulla tulee aina Amnesiasta se juutuub video mieleen, missä se yks jätkä saa slaagit ja mikki lentää :D = siksi mä en oo uskaltanut sitä pelata hahaha. Taidan pelata kesällä, kun on valoisaa vuoden ympäri :D Mä kyllä haluan pelata sitä, mutta olen ihan varma, että kaikki mun tuttavat tulee kuvaa mua ja joudun sinne juutuubiin hahah

       Tykkää

     3. voi ku oliski ollu vaa roskapostikansiosta, mutku ei. liekkö hotmail sitte blokannu sen tjs. koitatko laittaa testiksi sitte toiseen osoitteeseen, jos se toimis paremmin? :) mikkohkorhonen ( at ) gmail.com

      minäki oon kattonu tuosta amnesiasta jotai let’s play -videoita ja kyllä siinä tyyppi ulisi :D seki luo jo oman jännityksen, kun tietää että kohta joku mörkö hyppää seinän takaa ja sanoo ”pöö” ja sitte odottaa just että onko tämä seuraava se nurkka. mut siis täytyy myöntää että viime syksynä ku olin mökillä (joka on keskellä metsää n. 4 kilsan päässä lähimpiin naapureihin) ja siellä oli tietokone ni en viittiny alkaa pelaamaa tuota myöhää illalla.. joo mulla on vilkas mielikuvitus :D

      Tykkää

      1. You (should) have mail now :D

       Ai kauheeta! Mä en suostuisi pelaamaan edes mitään my little pony-peliä jossain keskellä pöpelikköä :D Siis se on outoa, pysty katsomaan kaikki maailman kauhuelokuvat sun muuta, mutta nuo kauhupelit on jo niin hirveitä, että tulee kyllä pupu pöksyihin aika noppaa :D

       Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.