viikonlopun leffavinkki: the other woman

Luin jostakin The Other Womanista, että se olisi kuulemma niin, niin surullinen ja, että kaikkien pitäisi nähdä se. En ole oikein ole ymmärtänyt sitä, miksi surullisia elokuvia olisi pakko nähdä – kuka nyt haluaisi olla vapaaehtoisesti megasurullinen?

No koska Natalie Portman on pääosassa, ajattelin antaa elokuvalle mahdollisuuden. En ole enää ihan satavarma, pidänkö Portmanista vai en. Hän on aina niin himpskatin kärsivän näköinen, vaikka olisikin todella iloinen. Tosin onhan hän tehnyt monen monta tajuttoman hyvää elokuvaa (esim Leon, Black Swan etc.)

Elokuva kertoo naisesta, joka rakastuu naimisissa olevaan mieheen, jolla on ex-vaimo helvetistä ja lapsi. Eli naisesta tulee, kas yllättäen se toinen nainen. Ja nainen tulee raskaaksi, mutta menettää lapsensa. Ja sitten mennään läpi hänen suruprosessia ja suhdetta hänen suhdetta miehen lapseen. About.

Periaatteessa tässä elokuvassa ei ollut mitään erikoista. Perusdraamaa, suhteita, itsensä löytämistä jne. Mutta pystyin niin samaistumaan Portmanin rooliin jollain tavalla, hän työnsi pois läheisiä ihmisiä, kun oli vaikeaa. Ja syytti muita, kun hän voi huonosti. Olen välillä ihan samanlainen. Kuitenkin, en kokenut elokuvaa ihan niin surulliseksi, kun mitä odotin. Eli jotain jäi uupumaan, tai sitten minä olen tunnevammainen, heh.

Kuitenkin laitan tämän viikonlopun leffavinkiksi siksi, koska se on itseasiassa nähtävän arvoinen elokuva. Mutta taas vaihteeksi, ei mikään maailman paras elokuva kuitenkin. Aika average.

Happi moovitaims piipöl!

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.