unelmia punavalkoraidallisesta pyörästä

Tänään olisi miljardi asiaa mitä pitäisi tehdä ennen kun on aika kipittää töihin. Vihdoinkin kirppiskamani ovat alkaneet myydä – katching. Tosin nyt ei periaatteessa ole tarvetta saada rahaa, vaan nyt haluan vaan eroon kaikista kamoistani! Tosin nyt tavarat, jotka laitoin ylös Facebook-ryhmään on loppumassa, joten joudun menemään kotiin valokuvaamaan noin miljardi lisää juttua. Sepäs muuten on se vaiken ja ärsyttävin juttu netin kautta myymisessä.

Kuitenkin, aamupalaksi tänään kaurapuuroa pellavansiemenillä, banaania ja gojimarjoja päälle ja loraus maitoa. Hitsi muuten, että pidän tuosta Arlan punaisen maitopurkin ulkonäöstä! Kaikki mikä on punavalkoraidallista on nykyään mieleistä. Olen jopa miettinyt, että maalaisin pyöräni punavalkoraidalliseksi – mutta sitä ei varmasti tule tapahtumaan, sillä olen aika saamaton, kun on kyse tuollaisista asioista. Sitäpaitsi pyörästäni tulisi liian hieno, jos sen maalaisin – ja se pöllittäisiin varmaan heti. Nyt se on niin räjähtäneen näköinen, ettei se kelpaa edes varkaille (puhjenneella takakumilla saattaa olla kanssa jotain tekemistä asian kanssa..)

Ändin vanhemmat olivat muuten reissulla ja yllätyin pahemman kerran, kun he tulivat takaisin roimalla määrällä tuliaisia – mulle (okei, Ändi taisi saada jotain myös, hehe)! Sain esimerkiksi nämä korvikset (mm.. lisää korviksia kokoelmaan – sisäinen harakkani tykkää), ripsaria, hupparit ja meikkisiveltimen. Olen välillä vähän turhan pilallehemmoteltu, haha! Hupparit tosin tulivat todellakin tarpeeseen, koska olen olen huppareiden suurkuluttaja, enkä oikein käytä mitään muuta housuja kotona ollessa. Kulutan hupparit puhki yhtä nopeasti, kun muut kuluttavat sukkahousuja, heh.

Nyt pitääkin rientää ulos aurinkoiseen ilmaan. Plus kuusi astetta ja aurinko paistaa tuhatta ja sataa! Olo on kun olisi ulkomailla! (Niinhän mä – dööh – periaatteessa olenkin.) Hauskaa perjantaita!

5 vastausta artikkeliin “unelmia punavalkoraidallisesta pyörästä

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.