tätä ette muuten varmanakaan tienneet minustaSain haasteen ensimmäistä kertaa elämässäni! Wiie! Olen melkein julkkis! (Tässä kohtaa te nauratte – niin minäkin teen.) Se tuli Oma tila ja ajatuksia (Kiitän ja kumarran! Puss!) -blogista ja eiköhän pistetä hihat heilumaan ja kertomaan elämän synkimipiä salaisuuksia. Tai, no ehkä ainakin julkaisukelpoiset luurangot ja salaisuudet. Okei – oudot jutut vaan.

Vaikka en oikein ymmärrä näitä haasteita, niin todella kivaa kuitenkin, että minäkin pääsen testailemaan! (Google auttoi vähän selvittämään..) Ruotsalaisissa blogeissa, kun näitä haasteita ei oikein ole, vaan ne kopioidaan vaan ihan pokkana, höhö. Ja koska kaikki muutkin, niin minäkin. No niin, hihat! Ja eikun niihin outoihin juttuihin.

– Olen high fiveannut Backstreet Boysien Kevin Richardsonin kanssa. Me ollaan katsokaas kavereita. No ei vaiteskaan, olin niitten keikalla Helsingissä vuonna yksi ja kaksi ja saatiin sen verran hyvät paikat, että oltiin ihan eturivissä. Jee jee. Olen siis ollut BSB-fani ja tapetoinut huoneeni heidän kuvillaan.. yyh. En kuitenkaan silloin keikalla ollut enää mitenkään hirvittävän kiinnostunut bändistä, kun siirsivät keikkaansa aika reippaasti. Olisin halunnut myydä lippuni, mutta äippä kielsi ja pakotti menemään pikkusiskoa vahtimaan. Tai jotain vastaavaa? Kaveri pakotti? En muista. Selityksiä? Never! Oletteko kateellisia? No tottakai olette!

– En osaa yhtä ainoaa lastenlaulua suomeksi. En edes Hämä-hämähäkkiä ( Onko tuo edes laulun nimi?)

– En tykkää puhua puhelimessa, vaan tekstaan mielummin tai juttelen ns Facebook-chatissa tai Messengerissä tuttavien kanssa. Poikkeuksena on äiti, isä ja sisko. Muut saavat tylysti vaan tekstareita. Sori. Tosin aika huvittavaa, että teen töitä, missä puhelin on elintärkeä. Mulla ei riitä keskittymiskyky, pakko aina tehdä miljoona asia kerralla ja se ei toimi, jos pitää puhua jonkun kanssa puhelimessa.

– Vaikka kutsun itseäni nörtiksi, opiskelen ohjelmointia ja rakastan tekniikkaa jne – en osaa laittaa USB-tikkua oikeinpäin kiinni koneeseen. Mahdollisuus, että sen laittaa väärtepäin on 50% ja tämähän tapahtuu mulle melkeinpä aina. Mulle vinoillaan tästä aika reippaasti.

– Nukahdan todella helposti. Ja kun sanon todella helposti, tarkoitan siis äärettömän helposti. Nukhadan melkein aina elokuvia katsellessa ja joudun siis seuraavana päivänä katsomaan kaiken uudestaan. Lisäksi nukahtelen kavereitteni luona (enkö vain Heli?) ja nukun todella sikeesti (en herää vaikka saisin leegopalikoita ja barbeja heitettyä naamalle tai joku istuu mun pään päällä – eikö vain Heli?) However – herään siitä klik-äänestä, joka tulee kun valot sytytetään katkaisimesta. Weird.

– Herätyskello ei saa soida tasaluvuilla. Siis en ikinä herää kello 8:00, vaan kello 8:01 tai 7:59 – mutta en 8:02. Saan pienet kilarit, jos joku esim. Ändi siirtää herätyskelloani (sen mielestä sillä oli ja on edelleenkin oikeus määrätä milloin saan herätä ja milloin en – yleensä se siirtää sen myöhäisemmäksi.. hmpf.) Sheldon-varoituksia? Oh yes.

– Mulla on vanhan ruuan kammo. Jos esim olen unohtanut jonkun esim ruuan jääkaappiin, joka on mennyt vanhaksi, en oikein kykene koskemaan siihen ja heittämään pois. Vaan se saa olla todella, todella kauan jääkaapissa, kunnes joku muu sen poistaa. Yleensä heitän myös pakastelaatikot (jossa säilytän ruokaa) roskiin, jos joku menee vanhaksi. Ruuantähteet lavuaarissa oksettaa ihan tajuttomasti ja joudun aina kaivelemaan ne pois lusikalla tai muovikäsineillä (ei kiva, koska sen ruuan koostumuksen tuntee…) ja yrittää olla oksentamatta. Ruotsista olen löytänyt mainion keksinnön tätä tähteiden korjaamista varten! Sellaisen läpsykän, jolla voi noukkia skeidat tiskialtaasta. Se oli rakkautta ensi ostoksella! Että sori äiti, tämän takia sulta häviää aika usein pakastelaatikoita, heitän ne siis pois :D Ostan sulle miljardi pakastelaatikkoa, kun olen miljonääri!

Ja koska en nyt oikein tiedä kuka on tämän tehnyt, haastan jokaisen vastaamaan haasteeseen. Ja jos sulla ei ole blogia, saat käyttää kommenttilootaa rippituolina ;)

Last second edit:
Tässä vielä säännöt

Tunnustuksen saajan on…
* kerrottava linkin kera keneltä tunnustuksen / haasteen sai
* paljastettava seitsemän faktaa itsestään
* laitettava tunnustus eteenpäin 15 blogiin

xoxo

7 vastausta artikkeliin “tätä ette muuten varmanakaan tienneet minusta

 1. kommentoin vaa yhtä kohtaa, että kerkeäisin vielä tän ”illan” aikana katsomaan edes jakson tuota maa kakkosta ennen nukkumaan rupeamista. mulla ihan sama juttu usb-juttujen kanssa ja luulin olevani vähemmistössä tuon kanssa, oli kiva kuulla, että sullaki sama :D olen monesti kommentoinu tuosta tavastani netin puolellaki. on niissä tikuissa ja johdoissa kuitenkin joku logiikka, jonka kannattaa vaa opetella. usb-johdoissa on se usb-logo ”yläpuolella”, varmaa tikuissa on joku muu merkintä ”ylhäällä” usb-tikuista puheenollen laitan tähän loppuun kivan sivuston mainoksen: http://www.portableapps.com

  Tykkää

  1. Hehe USBt on liian vaikeita! Joo siis mulle on selitetty tämä logiikka useasti, mutta kuitenkin en ole tajunnut hehe. Välillä jopa laitan sen oikeinpäin mutta jotenkin se ei vaan toimi..

   Oh, tuo pitää tarkistaa toi mainos! Kiitos vinkistä – taas vaihteeksi :)

   Tykkää

 2. Mullon sama. En tykkää puhua puhelimessa, vaikka se onkin jokseenkin iso osa työtäni tälläkin hetkellä. Just yks päivä mietin, et mun seuraava duuni on oltava sellanen, että en joudu puhumaan puhelimessa lainkaan! :D (joo, varmaan) Siihen ei vaan totu, siitä ei vaan opi tykkäämään, koskaan.

  …ja mulla noi vanhat ruuat lojuu jääkaapissa ihan vaan siks, että oon laiska heittämään niitä veke ja odotan, että mies tekee sen. :D Mut nyt ryhdistäydyn, kun mulla on kohta Elämäni Jääkaappi.

  Tykkää

  1. Haha joo mäkin unelmoin työstä, jossa ei tarvitse edes haistella puhelinta :D Ei niin, ei sitä koskaan opi tykkäämään puhelimista!

   Haha, no niinpä, Elämänsä Jääkaapista pitää huolehtia ;)

   Tykkää

 3. Ei hitsit, tulee samaistumisen tunteita moneen kohtaan. Esim. toi herätyskellon laittaminen. Ei missään nimessä saa laittaa tasa-aikaan vaikka kello 6.00, vaan parempi aina 5:59..sitähän kuvittelee et aina minuutti tai pari ”ikään kuin ylimääräistä minuuttia” –>enemmän tehtyä päivän aikana..ja paskat! :D sitä kuluttelee sen ajan aamukahvin tai jonkin shampoopullon lukemiseen :P

  yks juttu, mikä on viime aikoina jotenki jopa ehkä häiritsemään, mutta hauskalla tavalla (??). Nimittäin kaupasa käynti. Ei siinä, että siellä käyminen olis jotenkin ubersuperhyperhauskaa, vaan että kauppakäynti aika on pidentyny huimasti verrattuna vaikka viime vuoteen. Nimittäin harvoin selviää alle puolessa tunnissa, kun täytyy tiirailla hyllyihin ilmestyneitä uutuuksia tai jonkin tuotteen ainesosaluetteloa..hahahahah :D viimeks tuli ostettua jotain nokkosyrttijauhetta (kuulemma parantaa vastustuskykyä ja sisältää paljon vitamiineja): hyi hemmetti, minkä makuista..no ehkä se tulee syötyä joskus pois..tai sit ei..ei haluais heittää sitä roskiinkaan,..vähä sama kans toi ku sulla on vanhan ruuan kammo..etenki maitotuotteiden kanssa sitä on erityisen tarkkana. Jos maito, raejuusto, rahka, juusto tai muu on menny vanhaks..no haiseehan se älyn pahalle..saattaa näyttää epäilyttävältä ..ei tarvi siinä kohtaa miettiä, mitä ne pikkuhomemikrobit tekee tuolla meidän suolistossa..yäk..:P :D

  Maria

  Tykkää

  1. Hehe joo niinhän se menee! Shampoopullon tekstit on mielenkiintoisia! Höhö, ehkä!

   Mä vietän aina kanssa hirveesti aikaa ruokakaupassa! Rakastan kaupassakäyntiä! Ihmettelen ja näpertelen kaikkia hedelmiä ja ostelen outoja hedelmiä, uusia jugurtteja ja vaikka mitä! Ändi vihasi tätä ominaisuuttani, se halusi aina tehdä salamannopeasti ostoksensa ja mää vaa: eikun otetaan iisisti, mikä tää on, tää on joku uuutuus!! Nokkosyrttijauhe kuulostaa pelottavalta :DDD Joo maitotuotteet on aika pahoja jos ne menee yli pahaksi. Terveisin: Join kerran kaksi viikkoa vanhaa maitoa – alkoholilla saattoi olla osuutta asiaan.. Se maku.. se oli.. sanoinkuvaamattoman kamalaa.

   Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.