mary ja kömpelyyden jalo taito

Huomenna alkaa työt. Apua! Olen ihan hermorauniona. En tiedä miksi, koska se työ on kuitenkin sellaista, mitä olen tehnyt vaikka kuinka paljon. Tänään pitäisi ottaa ihan rennosti ja nauttia viimeisestä vapaapäivästä, eli eikun uimaan. Jos hermoilulta ennätän. Lisäksi pitäisi testata viimeistä peliä kurssia varten ja kirjoittaa siitä se raportti – en taida ehtiä/jaksaa sitten töiden alkaessa. Niin paljon uutta opittavaa etc.

Päivän aloitin kuitenkin juttelemalla Skypessä siskon kanssa. Se on muuten nykyään harvinaista herkkua, sillä sisko on ihan tajuttoman kiireinen ihminen (tai vaan laiska netinkäyttäjä, heh.) Joten jos sisko herättää aamulla ja sanoo, että nyt juokset sinne Skypeen äkkiiäkkii, niin se myös tehdään. Ja samalla, kun siirsin tietokonetta olkkarista keittiöön, vedin siinä samalla kaikki tavarat lattialle unenpöpperössä ja kompastuin joka ikiseen muruseen lattialla. Mutta tästä ette varmasti ole yhtään yllättyneitä?

Olen nääs perinnyt kömpelyyden äidiltä! Äiti kertoi, että hänen tätinsä nuorena sanoivat aina, että jos polulla on yksi käpy, Merja kompastuu siihen. Joten tattista vaan mamma geeneistä. Tosin minun kömpelysgeenit aktivoituvat aina silloin, kun ei pitäisi. Esimerkiksi, kun pitää liikkua mahdollisimman ninjamaisesti ja hiljaa. Eli herätin varmaan puolet talon asukkaista aamulla. Sori, ei ollut mun syytä, vaan kömpelysgeenini.

Aamupalaksi tänään maustamatonta jugurttia, banaania, pellavansiemenrouhetta, gojimarjoja ja hunajaa siihen päälle. Todella hyvää!

Ja nyt jatketaan hermoilua! Kivaa tiistaita kaikille!

4 vastausta artikkeliin “mary ja kömpelyyden jalo taito

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.