ei mikään laiskiassunnuntai

Musta tuntuu, että aina silloin tällöin mulle iskee hetkittäin lukihäiriö. Sillä luen aina laiskiaissunnuntai, enkä laskiaissunnuntai (ja noin miljardi muuta juttua väärin muutenkin). However, eilen mentiin ulos kävelylenkille. Itseasiassa se oli Ändin idea. Ja minä sitten fiksuna tyttönä keksin, että voitais kävellä Stadium Outletiin samalla, katsomaan olisiko tällä kertaa siellä juoksutrikoita mulle. Koska olenhan metsästänyt niitä noi kaksi kuukautta, melkein.

No mä ajattelin, että ulkona olisi suhteellisen lämmintä (+3 astetta) joten pukeuduinkin sen mukaisesti – ei pipoa ja ohuet trikoot päälle. Kuten taidatte jo tietää, en oikein osaa tätä pukeutumista sään mukaisesti. Tottakai ulkona satoi jotain rännän ja veden välimuotoa ja tuuli oli jotain ihan järkyttävää. Sitten kaiken lisäksi meidän noin 3 kilsan lenkistä tuli noin 10, sillä eksyimme aika pahasti jonnekkin maaseudulle. Tai periaatteessa tämä ei ollut siis ihan meidän syytä, vaan junaradan yli menevä tie oli poistettu sitten viime kerran. Siis miten joku voi ihan yhtäkkiä poistaa kokonaisen tien? Miksi tästä ei muuten lähetetty minulle mitään memoa? Käveltiin sinne mukamas-ylikulkutien kohdalle – ja sitä ei niinkun ollut siinä. Meidän ilmeet olivat varmasti näkemisen arvoisia. Olisi tosin pitänyt tehdä niinkun minä sanoin  ihan aluksi, ottaa suorin tie sinne Stadiumiin. Mutta ei Ändi vaati, että otetaan oikotie. Oikotie my ass. No lainataan tähän vähän Road Trip-elokuvaa: ”It’s supposed to be a challenge, that’s why they call it a shortcut. If it was easy it would just be the way.” Niinpä.

No loppujen lopuksi pääsimme sinne Stadiumiin. Normaalisti siellä on noin 50 % tavaroista kivoja, loput on scheissea. Tällä kertaa koko kauppa oli ihan täpötäynnä esim Röhnischin treenivaatteita – sikahalvalla. No mähän sekosin siinä vaiheessa ja kirosin sitä, ettei mulla ollut tilillä melkein ollenkaan rahaa. Onneksi sentään oli synttärilahjaksi saatu lahjakortti. Joten mukaan lähti yhdet jouksutrikoot (finally!) ja sitten kaksi kappaletta treenitoppeja.

Olipas muuten todella vaikeaa valita, mitkä kaksi ottaisin (ne maksoi siis vaan 100 kruunua!! Eli ööh, melkein ilmaisia.. normaalihintaan verrattuna.) Jotenkin ottaa päähän, että naisille tarkoitetut treenivaatteet ovat melkein aina pinkkejä tai liloja. Siis noin 80% niistä vaatteista olivat juuri sen värisiä. Eikö tämä ole jo aavistuksen kliseistä hei? Hirveesti puhutaan aina siitä, että lapsille on aina vaan tytöille vaaleanpunaista ja pojille sinistä.. Onko sitä pakko soveltaa myös aikuisten treenivaatteisiin? No kuitenkin ostin yhden pinkin loppujen lopuksi, mutta pidin huomattavasti enemmän tuosta vihreävalkoraidallisesta versiosta. Wiie. Nyt voin sitten aloittaa treenit sikahienoilla kuteilla – ja nuo maksoivat siis vaan 400 kruunua. Vuosisadan löytö! Aijoo, ainoa mikä vielä uupuu, on se salikortti.. Oho hupsista. No, kohta sitten.

Kun tultiin takaisin meidän pieneltä kävelylenkiltä, joimme taas kahvit Ändin isoisomummin kanssa. Oli pakko saada kuumaa kahvia, jotta tunto palautuisi kinttuihin – teki myös mieli upottaa korvat siihen kahviin (koska ne olivat aavistuksen jäässä.) Tällä kertaa minä olin tehnyt laskiaispullia. Siis ihan itse. Ilman mamman apua. Ja ne oli jopa syötäviä. Ändi ja sen mummi selittivät, että ne olivat parhaimmat laskiaispullat mitä he ovat syöneet, mutta en ole ihan varma uskonko heitä. Kuitenkin ensimmäinen kerta elämässäni, kun sellaisia leivoin. Ei ollut muuten vadelmahilloa (unohdin ostaa – ylläri), joten laitoin niihin mustikkahilloa! Jokainen tyylillään ja niin pois päin, haha. Kerrankin meni siis niinkun Strömsössä. Wiie! Olipas muuten periaatteessa helppo tehdä niitä. Nyt ainoa ongelma on vaan, että noita pullia on vaikka kuinka monta pakkasessa ja minähän menin lupaamaan, etten söisi mitään hyvää vähään aikaan. Pahus! Oletteko syöneet laskiaspullia jo? Kumpi on parempi, mantelimassalla vai hillolla?

Mutta kerrankin voin sanoa, että olipas muuten todella mukava sunnuntai. Vaikka ei hirveesti tultu laiskoteltua!

4 vastausta artikkeliin “ei mikään laiskiassunnuntai

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.