viikon ♥ ihanat: läppärilaukkuja, killing us softly, wordfeud ja kasa ihania kirjoja.

Tällä viikolla on seikkaillut Etsyssä ja löytänyt esimerkiksi Liisa Ihmemaassa läppärilaukun. Ai kuinka paljon haluan klikata kotiin tämän? Aika himpskatin paljon!

Jos läppärini olisi vähän pienempi, haluaisin tämän vihreän version myös. Koska se on to die for!

Killing us softly-esitelmä. Tämä on erittäin, erittäin tärkeä nähdä. Varsinkin jokainen joka on töissä markkinoinnissa. Olen aikaisemminkin kirjoittanut siitä, miten vääristyneitä kuvia annetaan mainoksissa, ja varsinkin naisista. Kukaan nainen ei näytä siltä, miltä naiset näyttävät mainoksissa – tai ehkä joku pieni prosentti. Muutenkin naisten vartalot verrataan lähes aina johonkin tuotteeseen ja esineeseen. Ei hyvä hei. Kuluttajat eivät hirveästi voi vaikuttaa mainoksiin, mutta mainostyypit voivat. Eli ota popparit esille ja katso, erittäin mielenkiintoista! Toinen osa täällä. Ottakaa hei vastuuta, mainostyypit! (Åh, tunnen itseni feministiksi..)

Kirja-ale alkaa ihan minä päivänä tahansa. Toki olen löytänyt vaikka mitä kivaa netistä, tottakai normaalihintaisena. Kirjat siis, hankin niitä koko ajan lisää, mutta kuitenkin olen välillä todella hidas lukemaan. Syytän siis vain ja ainoastaan tietokonetta! Kuitenkin  tällä kertaa himoitsen:
Keri Smith – Wreck this journal
Keri Smith – This is not a book
Keri Smith – Finish this book
Richard Benson – F in Exams
How to speak Wookiee
Big-ass Book of Crafts
Lewis Carroll – Alice in Wonderland
David Nicholls – One Day (Kyllä, olen varmaan ainoa, joka ei ole lukenut tätä vielä..)
The Joker usb-tikku
Wise to the Occastion Recipe Card Book – Reseptikortteja! Ja pöllöjä!
Sookie Stackhouse-kirjat. (Joo en siis ole näitäkään vielä lukenut..)

Wordfeud, eli Alfapet. Ruotsissa tämä appi on ollut ihan tajuttoman suosittu viimeisen vuoden aikana. Melkeinpä joka ikinen, joka omistaa älypuhelimen pelaa tätä enemmän tai vähemmän. Valitettavasti sanastoa ei ole suomeksi (varmaan siksi, koska suomeksi sanat ovat välillä ehkä aavistuksen pitkiä – tai sitten kukaan ei vaan ole tullut ajatelleeksi, että voisi olla suomeksikin), mutta muuten on tarjolla sanastoa ruotsiksi, englanniksi, tanskaksi, espanjaksi, hollanniksi ja norjaksi. Jos kiinnostaa pelata mua vastaan englanniksi tai ruotsiksi, tai miksi ei hollanniksi, vaikka en osaa sanaakaan, minut saa mielellään lisätä! Nimimerkki cherryredmary. PS. Olen todella huono, eli jos haluat tuntea itsesi mahtavaksi – pelaa mua vastaan! Android. Apple. En tiedä onko saatavilla Nokian puhelimiin – ylläri.


Laskiaspullat! Om nom nom! Tein ihan itse pullatkin, ja ne onnistui! Eli meni tällä kertaa kun Strömsössä! Wuhuu! / Ensi viikolla alkaa työt! Woop woop! / Sam & Max The Devil’s Playhouse / Raporttien lähettäminen runsaasti ennen deadlinea – yli 12h ennen! Haha. / Kävelyt / Kavereiden kanssa jutustelu – varsinkin Suomessa asuvien kanssa. Harmi, ettei sitä mukamas ehdi jutella useammin. / Viikottainen puhelu mammalta. /

Viikon ei niin ihanat jutut:
Vesisade  ja räntä. Blääh.

8 vastausta artikkeliin “viikon ♥ ihanat: läppärilaukkuja, killing us softly, wordfeud ja kasa ihania kirjoja.

 1. Killing us softly on kyllä älyttömän hyvä, harmi että niin monilla ihmisillä jää se katsomatta. Mutta blogeissahan se on hyvä levittää sanomaa ;)

  Tykkää

 2. Kyllä oli hyvä toi Killing juttu. Noi on niitä asioita, joista oon ollu jo tietoinen, mutta aina välillä on hyvä kerrata.

  Kymmenisen vuotta sitten kesätyöpaikassa yksi tyttö sanoi, että hän ei lue enää naistenlehtiä, koska ei halua, että niiden naiskuva vaikuttaa häneen. Mietin asiaa ja totesin sen hyväksi. Nyt en itsekään ole enää sen kesän jälkeen lukenut naistenlehtiä. Ja kyllä oikeasti on helpottanut.

  Toinen mikä on helpottanut elämää ja haluamista, on mainoskielto postiluukkuun. Kun sieltä ei putoile kaikenlaisia ostaostaosta -lehtisiä, niin ostohalutkin on ihan oikeesti helpottanu.

  Tykkää

  1. Kivaa, että katsoit sen! Juu se on todellakin hyvä, just muistutuksen takia! Mä oon karsinut tietyt lehdet pois, mitä ennen luin – esim Cosmo. Huh huh mitä scheissee! Musta on kuitenkin aika kiinnostavaa lukea niitä lehtiä, mutta pitää lukea niitä kriittisesti, eikä pitää niitä raamattuna.

   Joo mulla on kanssa ”NO fakin mainoksia”-lätkä ( :D) ovessa ja onpas muuten ostohimot tippunut hirvittävästi! Eikä oo muuten tullut enää mitään ”vahinkomainoksiakaan!” Ainoa vaan mikä yllyttää ostohaluja on nykyään blogit. Aika monet blogit harmi kyllä yllyttävät ostohaluihin aika reippaasti. Mikä tietenkin on aika perseestä, jos multa kysytään. Elämässä on niin paljon muutakin paitsi näyttää kaikille mitä uutta on ostanut tänään.

   Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.