asioita, joita en ymmärrä pt IV: big fakin brother

Reality-sarjat. Siis argh. IQ:ni tippuu jo pelkän ”reality”-sanan kuulemista. Ruotsissa alkoi tänään Big Brother tuotantokausi miljardi. En ole ikinä, siis ikinä ymmärtänyt BB:n ideaa. Ensinnäkin, se ei edes ole realitya, koska sarjan ympäristö ei ole realistinen, ei sitten millään tavalla. Siksi, koska kourallinen idiootteja laitetaan johonkin vieraaseen taloon ja sitten heille annetaan idioottimaisia tehtäviä. Ja viinaa, jotta he tekisivät mahdollisimman paljon idioottimaisia juttuja telkussa (harrastavat seksiä, esim.) Siis jos he menivät idiootteina sinne BB-taloon, he tulevat ulos totaali-idiootteina.. deluxe.

Jotenkin, joo ymmärrän, että desperaadot kuuluisuutta hakevat ihmiset hakevat tuollaisiin ohjelmiin. Mutta se, että porukka katsoo sellaisia ohjelmia on jotain, mitä en ymmärrä. Tai ehkä, joo, he tuntevat itsensä huomattavasti paremmiksi, kun telkkarissa esiintyvät totaaliluuserit. Oujee, onnittelut. Lue mielummin vaikka kirja tai katso vaikka elokuva.

Ainoa huono puoli siinä, etten katso näitä paskoja realitysarjoja on se, että tunnen itseni niin ulkopuoliseksi. Kaikki kaverini ja ystäväni katsovat BB:tä (melkein, ei kuitenkaan onneksi ihan kaikki) ja sitten sitten muusta ei oikein puhutakaan. Ja sen lisäksi on pakko vielä spammata tuollaisesta mitättömyydestä Facebookissa ja Twitterissä. Eli taas vaihteeksi pitää blokata hirvittävä määrä ihmisiä. Always the outsider, nyyh. Olen yrittänyt katsoa BB:tä kerran – ryynit tulivat suuhun jo ensimmäisen sekunnin jälkeen ja viiden minuutin päästä tunsin itseni yhtä fiksuksi kun esim puupalikka – joten klikkasin pois ja otin sanakirjan käteeni ja opiskelin sitä viisi tuntia, jotta IQ palautuisi normaaliksi.

Ainoa doku-sarja, josta oikeasti pidän on America’s Next Top Model, mutta sitäkään en ole katsonut moneen moneen vuoteen, sillä en katso telkkaria koskaan. Niih.

Katsotko sinä Big Brotheria? Tai muita doku-sarjoja? Voitko siinä tapauksessa selittää mulle, mikä se on joka siinä oikein kiehtoaa?

Kuva lainattu TV4.

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.