peanut butter and banana sandwich

Amerikkalainen ruokakulttuuri sekä kiehtoo, että pelottaa minua. Kiehtovaa sinänsä, koska kaikki ruuat sun muut kuullostaa niin mahtavilta ja no, jotenkin legendaarisilta. Ja pelottavaa siinä on mitä kaikkea ne oikein itseensä tunkee. Söin tänään aamupalaksi (!!) peanut butter and banana sandwichin. Siis leipää pähkinävoilla ja banaanilla näin suomeksi. Oli muuten todella hyvää, mutta en mitenkään pysty ajatella tätä aamupalaksi, tai välipalaksi. Mielestäni tämä on enemmänkin jälkiruokaa, sen verran makeaa. Olin jopa niin amerikkalainen, että käytin ihan valkoista leipää. Mutta todella hyvää oli kuitenkin! Mutta ei kyllä kategoriassa ”terveelliset aamiaiset”.

Muuten olen jo lähettänyt koulutyöni opettajalle, näin 12 h ennen deadlinea. Sepäs on muuten todella harvinaista. Yleensä puhutaan minuuteista, ellei jopa sekunneissa. Ai miten niin viime tipassa? Häh, häh? En ymmärrä?

En oikein tiedä mitä sitä tekisi tänään. Voisin vaikka pelata, katsoa elokuvan, piirtää 3D-haarukoita, siivota, leipoa laskiaispullia tai vaikkapa mennä ulos lumimyräkkään. Ah lauantai ilman pakkoja! I like!

Hei kivaa lauantaita teille muillekkin!

4 vastausta artikkeliin “peanut butter and banana sandwich

 1. joo, hei kuulostaa hyvältä..tee vaikka pullataikina ekana, sit vaikka kävelylenkille ulos, sitten pullatekotalkoisiin ja uuniin..sitten villasukat jalkaan, pari pullaa hillolla ja kivat päiväunet päälle..unohtamatta et joku leffa katottava jossain vaiheessa..hmm..siivoilla ehtii huomennakin ;D

  Maria..

  ps. täällä on jo pari laskiaispullaa syöty..:D meniskö ulos kohta riehumaan, ku tuli yhtäkkiä kauhee määrä energiaa..hih

  Tykkää

  1. Huomasin äsken, että pitää mennä ostamaan tarvikkeet ensin :(( Muuten kuulosti hyvältä suunitelmalta! Laitan jonkun muun siivoamaan :P
   Mäkin söin jo yhden laskiaispullan, mutta siinä oli sitä mantelimassaa yhyy!

   Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.