sirkus

Tunsin itseni kunikaalliseksi, kun söin aamupalaani tänään. Kaurapuuroa banaanilla ja kiivillä, kourallinen gojimarjoja ja hunajaa siihen päälle. Siis. Niin. Hyvää! Lisäksi ihanan värikästä. Värikkäästä ruuasta tulee hyvä mieli. Tai niin kauan, kun ruoka ei ole sinistä. Siinä menee jo raja.

Löysin muuten hååämmästä taas vaihteeksi uusia ihania lakkoja. Nämä olivat Dividedin lakkoja ja nimeltään Summer Nails. Kuitenkin mulle tulee enemmän mieleen sirkus näistä.

Siitä se sitten lähtikin se idea: sirkuskynnet! Tosin uskoisi, että samassa paketissa tulevat kynsilakat olisivat jotenkin laadultaan samankaltaisia. Keltainen lakka oli cremetyylinen, paksua ja vaikea levittää. Pinkki oli mainio, yksi kerros riitti hienosti. Lila oli todella ohutta ja kolme kerrosta olisi aika hyvä määrä. Sininen oli sitten glitteriä, tuossa kuvassa on kaksi kerrosta, mutta pari lisää ei varmasti haittaisi. Tosin en ole ihan satavarma, tykkäänkö tuosta sinisestä, se on niin hempeä ja babysinistä… Iih. Ehkä jos alle laittaisi jonkun tummeman värin? No kuitenkin, periaatteessa ei voi valittaa, kun paketti maksoi yhteensä 40 kruunua.

Joten, sirkuskynnet: Onko jee-juttu, vai onko tämä sopivampi tyyli noin 8-vuotiaalle??

 

2 vastausta artikkeliin “sirkus

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.