heittää-kintut-ilmaan-ja-syö-jugurttia, sekä muita ihania ihmisiä

Tapahtui tänään uimahallissa, kas yllättäen:

Kovan uinnin jälkeen ajattelin taas vaihteeksi mennä rentoutumaan ”saunaan”. Astuin sisään ovesta ja jäin siihen seisomaan, kun huomasin saunan toisella lauteella makavan naisen, jolla oli kintut ilmassa (todennäköisesti venytteli). Ei siinä mitään, jos nainen vaan olisi venytellyt, mutta hän huokaili niin hirvittävästi ja suurinpiirtein kosketteli itseään. En tiennyt, että menenkö sisälle, vai käännynkö pois. Kiusallista. Periaatteessa tämän ei olisi tarvinnut olla ollenkaan kiusallista, mutta valitettavasti ”kiusallinen” on toinen nimeni (tai kolmas – kömpelön jälkeen.)

Tajusin, että sepäs vasta oli kiusallista seisoa siinä tujottamassa ja miettimässä, mennäkkö sisään vai ulos, joten kipusin ylälauteelle. Nainen kuitenkin tiedosti minun olevan siellä ja siirtyi, kun menin hänen ohitseen. Istahdin ylälauteelle ja yritin rentoutua. Tämä oli kyllä liikaa vaadittua taas, koska nainen heitti kinttunsa ilmaan taas vaihteeksi ja revitteli ihan kunnolla ja jatkoi huokailuaan, sekä itsensä koskettelemistä.

Hetken päästä hän nousi istumaan ja alkoi vetämään jugurttia. Siis joo, nyt olen tavannut appelsiiniakan ja heittää-kintut-ilmaan-ja-syö-jugurttia, viimeisellä kahdella kerralla kun olen ollut uimassa. Sitä alkaa vähän miettimään, että minne oikein olen joutunut. Lisäksi heittää-kintut-ilmaan-ja-syö-jugurttia jätti jugurttipurkin sinne saunaan – anteeksi ”saunaan” – koska sehän on kaatopaikka ja siitä jäljelle jääneestä jugurtista tulee hetken muhimisen jälkeen ihana tuoksu. Hyvä, että hän ajattelin kanssaihmisiään.. Reippaana tyttönä, otin pois jugurttipurkin sieltä saunasta, ja mulkkasin heittää-kintut-ilmaan-ja-syö-jugurttia kun tulin ulos saunasta.

Sitten seuraavaan tapahtumaan, joka tapahtui kun menin pesemään hiukseni. Uimahallin suihkutilassa suihkut on noin vuodelta 1695, eli vanhat. Siinä suihkussa, johon minä parkkerasin oli kolme nappulaa. Mietin hetken, että mistä sen suihkun oikein saa päälle. Joten painelin kaikkia nappuloita miten sattuu. Ja noin viiden minuutin vääntämisen ja painamisen jälkeen (ei mitään vinoilua mun oikeasta hiusväristä nyt!) sain vihdoinkin suihkun toimimaan. Ja joku idiootti oli näköjään aiemmin käyttänyt käsisuihkua, ja vahingossa olin vääntänyt veden kylmälle – joten naapurin akka sai jääkylmää vettä niskaansa (kirjaimmellisesti siis.)

Nolotti ihan kauheasti, joten pyysin anteeksi ja otin käsisuihkun käteeni. Siis kai nyt jokainen ymmärtää, että se oli ihan totaalinen vahinko. En siis ajatellut mitään tyyliin, että nyt mä vedän tän veden tohon jääkylmään noin. Sitten vaihdan tämän tuohon käsisuihkuun, noin. Ja sitten käännetään tuo suihku 93 asteen kulmaan jotta se osuu suoraan tuohon akkaan. Noin. Ja sitten *MOHAHAHA iivöl laugh* pistetään päälle suihku – NOIN!

Mutta tämä akka kai jotenkin näki, että tämä tapahtuma meni juuri näin. Ja hän alkoi naama punaisena huutaa minulle, siitä miten tyhmä olen kun en osaa käyttää suihkua, jotain nykynuorisosta ja muutaman ruotsalaisen ”kirosanan.” Normaalisti olisin vaan lähtenyt pois , mutta tällä kertaa paloi kyllä hermot aika reippaasti. En edes muista mitä hänelle sanoin, jotain tyyliin, että anteeksi etten ole syntynyt 1800-luvulla – kuten eräät – joten en tiennyt, että näin tulisi tapahtumaan. Käänsin selkäni, pesin hiukset ja lähdin vetää.

Paitsi pitäisi kai olla vähän ylpeä siitä, että hänen mielestä minä kuulun kategoriaan ”nykynuoriso.” Vai? Luoja, mitä idiootteja tuossa uimahallissa käy uimassa.

Click pic for source.

2 vastausta artikkeliin “heittää-kintut-ilmaan-ja-syö-jugurttia, sekä muita ihania ihmisiä

 1. huh mita porukkaa. Kuka ihme syo saunassa?

  Tolla suihkunaisella on varmaan kans aina tarve avautua kaikille kaikesta.. se on varmaan sita tyyppia.

  Tykkää

  1. Joo mäkin ihmettelin kyllä kovasti sitä, miten nyt kahtena peräkkäisenä uimareissulla porukka on syönyt saunassa.. todella ihmeporukkaa.
   Näytti just sen tyyppiseltä se suihkunainen, heh.

   Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.