nuhaa ja mehujäätä

Olen ihan varma, että olen taas vaihteeksi tulossa kipeäksi. Päätä jomottaa jo viidettä päivää putkeen ja kurkkussa näyttää olevan kaktus. Onhan se aika tyypillistä, että sitä aina tulee kipeäksi, juuri silloin kun ei ole aikaa olla kipeä? Tosin tämä kurkkukipu on aika huvittavaa, sattuu niin paljon, että on jopa vaikeaa juoda vettä. Olen useasti käynyt lääkärillä tarkistuttamassa kurkkuni, mutta koskaan ei ole löytynyt mitään syytä kurkkukipuun. Ei bakteereita, ei viruksia. Ei mitään. Olenkin alkanut miettimään sitä, että onkohan se vaan mun hermot? Olen niin hermostunut siitä toisesta työjutusta, lauantain uusintatentistä, sekä muista koulujutuista.. tai en nyt siis mikään hermoraunio – mutta vähän kuitenkin.

No taidankin myöhemmin suuntaa kaupalle ostamaan kaikki maailman flunssan-tappajat/kaverit: kalastajan kavereita (siis Fisherman’s Friends, jotte ette tajunneet.. heh), viisi kiloa teetä, inkivääriä, hunajaa, nenäliinoja ja tonneittain mehujäätä!

Ruotsissa on muuten yksi todella, todella huono puoli – nimittäin jäätelövalikoima. Mehujäitä on hyvällä tuurilla kahta eri makua: päärynää ja appelsiinia. Siinä missä meillä Suomessa on suurimmissa marketeissa kilometrittäin jäätelöaltaita – täällä on yksi pieni pakastin irtojäätelöille. Tiedättehän sellaisia, mitä esim. Ärrällä on. Ei litran paketeissakaan ole mitään hirvittävän suurta valikoimaa. Siksipä aina Suomessa ollessani rohmuan jäätelöä. Suomi – jäätelön luvattu maa. Mutta mehujäät, siis mistä lähtien mukamas päärynä ja appelsiini oli parhaimmat maut? Antakaa mulle vadelmaa! Tai Amppareita. Tai ihan mitä vaan, paitsi päärynää. Yhyy. On mullakin ongelmat.

Muuten tänään on pelattava kaksi uupuvaa peliä superduper-raporttiini ja sitten piirrellä 3D piparkakku-ukkeleita. Ja on myös päästettävä eroon tästä rasittavasta päänsärystä.

Hauskaa maanantaita – jos nyt maanantait voivat olla hauskoja!

PS. Mun pitää tehdä toista kertaa reklamaatio ebayssa – myyjä ei ota muhun yhteyttä, vaikka olen pyytänyt – ystävällisesti – ottamaan muhun yhteyttä. Onko jollain tästä kokemusta? Mitä teen?

4 vastausta artikkeliin “nuhaa ja mehujäätä

 1. Mut noin söpöillä nenäliinoilla paranee nuhakin yhdellä puhalluksella.

  Voisko sulla olla aftoja? Ne näyttää ihan finneiltä tai vaaleilta rakkuloilta ja niitä voi tulla mihin tahansa suussa huuliin, kieleen, kitalakeen myös nieluun. Niihin ottaa kipeetä kaikki kylmä ja kuuma ja tomaatit ja kiivit ja suklaa ja… maito ei satu.

  Tykkää

  1. Hmm en oo aikanakaan nähnyt mitään rakkuloita (mutta onkin aika vaikeaa katsoa omaan nieluun :DD) Jos ei mee pois tällä viikolla meen lääkäriin kysymään (pitää vaan löytää mikä on korrekti nimike ruotsiksi) Join tuoremehua tänään, ja se kirveli jo niin paljon, että melkein aloin itkemään. Ja maitoa en juo hirveitä määriä, kun olen allerginen :/

   Joo ainoa hyvä puoli tässä nuhassa on, että voin käyttää noita nenäliinoja :D

   Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.