pinterest

Vihdoinkin sain käsiini inviten Pinterestiin. Tosin Pinterestistä kuulin ensimmäisen kerran jo pari kuukautta sitten. Eli jos olette asuneet kiven alla, Pinterest on siis sosiaalinen media, jossa jaetaan linkkejä. Paitsi pinnaamalla kuvia, vähän niinkun webbi-muistitaulu. Ensinnäkin, voin laittaa kaikki inspiraatio-kuvat tänne, sen sijaan, että ne olisivat kovalevylläni – ilman lähdettä. Sweet! Ja sitäpaitsi, jos esimerkiksi joku, jostain kumman syystä, ei haluaisi seurata kaikkia minun taulujani, voi hän seurata jotain tiettyä mappia. Superia, eikö vain? Tähän asti olen minulla on nuo seitsemän mappia. Mutta kunhan tästä vähän enemmän opin lajittelemaan noita juttuja, noita mappeja tulee varmasti sata lisää.. hehe.

<3-taulussa minulla on kaikki suloiset ja vaaleanpunaiset jutut. Ja ihania quoteja.

Geekish-taulussa on kaikki nörttijutut.

Sitten on vielä noi muut, eli koti-inspiraatiota, käsityöjutut ja askartelu, matkustus, tyyli ja meikit/hiukset. Jos kiinnostaa seurata minun tauluja (no tottakai kiinnostaa), minut löytää nimellä cherryredmary. Pinterest on tällä hetkellä invite-only-juttu, mutta sieltä voi myös pyytää invitea, klikkaamalla itsensä jonoon – jolloin invite tulee parisen päivän päästä sähköpostiisi. Suosittelen! Tykkään! Rakastan!

Oletteko testailleet Pinterestiä jo? Mitä tykkäsitte?

2 vastausta artikkeliin “pinterest

  1. En ole ikinä kuullut saati sitten kokeillut, mutta tuo kuulostaa i h a n a l t a! Täydelliseltä siihen nähden että rakastan kaikkia tuon tyyppisiä juttuja, haha :D kiva blogi muuten tämä :)

    Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.