tekno-putte ja muuta vaaleanpunaista tekniikkaa

Yksi heikkouksistani on tekniikka – ja varsinkin tekniikka, joka on kauniisti muotoiltu. Tai jossa on jotain ideaa. Tai vaaleanpunaista. Vaikka en periaatteessa pidä vaaleanpunaisesta, monet tavarani ovat vaaleanpunaiset. Esimerkiksi kamerani on vaaleanpunainen, monet lehtiöt ja kynät ja penaalit, kännykän kuoret jne. Kuitenkin ei tulisi edes mieleen pitää vaaleanpunaisia vaatteita. Outoa.

Uusin tulokkaani on nyt eilen Ändiltä saatu pinkki hiiri. Woop woop. Pelkästään muotoilu on aivan sairaan kaunis tässä Belkinin hiiressä. Lisäksi siinä ei ole ylipitkää kaapelia ja se on todella siro ja kevyt – eli helppo kantaa mukana. Ja sanoinko jo, että se on äärettömän kaunis?

Lisäksi Ändi osti ehkä maailman suloisimman kaiuttimen iPodille. Tai tietokoneelle, sekä iPhonelle – luulen ainakin, että sen voi laittaa siihen myös. Me kastettiin tämä, ehkä maailman kuulein kaiutin Tekno-Puteksi, haha. Vaikka kaiutin ehkä saattaa näyttää lelulta ja pilipali-jutulta, siinä on ihan tajuttoman hyvä ääni! Ja siihen on jopa kaukosäädinkin.

Ainoa ongelma tämän kapistuksen kanssa on se, ettei Tekno-Putte ole minun! Haha. Yritän epätoivoisesti selittää Ändille, miksi tämän pitäisi olla minun eikä hänen. Koska se on vaaleanpunainen, siis tytöille tarkoitettu ja se pieni juttu, ettei Ändillä edes ole iPodia, vaan tuo kuvassa oleva iPod on minun. Eli eikö asia olekin niin, että sen pitäisi olla mun, eikä Ändin? Sanokaa joo, niin voin pistää viestiä eteenpäin! :D Tai mitä jos Tekno-Putte ”vahingossa” joutuisi laukkuuni ja minun hyllyyn seisomaan. Tiedättehän, että vahinkoja tapahtuu aika usein…

Amethyst iPigin voi ostaa esimerkiksi cdon.comista ja maksaa n. 70 euroa. Kun saan töitä ostan ihan varmasti tuollaisen itsellenikin! Sen verran mahtava ääni tuossa on ja se on ilo silmälle.

Mikä on teille elintärkeä tekninen kapistus?

12 vastausta artikkeliin “tekno-putte ja muuta vaaleanpunaista tekniikkaa

  1. Ändi on varmaan vähän ulalla. Pinkki Tekno-Putte on oikeassa elämässä sinun, joten Ändin puolesta kyseessä on oltava massiivisen luokan väärinkäsitys, jopa harha. ♥Putte♥

    Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.