hupia vain ei töitä lain, se marya kismittää ain

Eilen muuten saattoi käydä niin, että jämähdin pelaamaan vähän liian kauan. Luulin, että pelasin vaan tunnin, mutta todellisuudessa pelasin lähemmäs kuutta. Kamalaa. Unohdin kaiken muun ihan totaalisesti, jopa nälän. Miten voi olla mahdollista, että unohtaa syödä, kun vatsa kurnii niin kovaan, että kuulostaa siltä ettei se ole saannut vuosikausiin ruokaa? Aika paha hei.

Tänään en aio kumminkaan pelata Skyrimiä. Tätä menoa en ehdi pelata niitä muita kuutta peliä, joista pitää kirjoittaa raporttia. Pitäisi muutenkin hommata vähän sitä CAD-piirtämistä myös. Olen jo etsinyt läpi työkkärin sivutkin, mutta siellä on tapansa mukaan vaan töitä tarjolla sairaanhoitajille. Perustan kohta oman putiikin, sillä en kestä enää tätä, etten saa/löydä töitä mistään. En ymmärrä, miksi kukaan ei mukamas haluaisi palkata mua, mähän oon ihan hulvaton, sekä hyvä asiakaspalvelija, joka ei pistä hanttiin kymmenen tunnin työpäiville. Tai puolentoista tunnin työmatkoille. per suunta. Tai kolmentoista päivän työputkille. Työnteko – jotta elämässä olisi tarkoitus. Eikö vain? Minkälaisen putiikin sitä voisi avata? Kirjakauppa? Askartelukauppa? Maryn mainiot muffinssit?

No ainakin tällä kertaa työni (opinnot) ovat kuitenkin aika lähellä hupia kuitenkin.

Päivän aamupala: kaurapuuroa pellavansiemenillä, gojimarjoilla ja luomu-musitikkahillolla. Ja näkkäri maapähkinävoilla. Om nom.

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.