maitopulaa ja arvonnan voittaja

Tiedättekö sen tunteen, kun olette ehkä saattaneet valova aavistuksen liian kauan edellisenä iltana, nukuitte aavistuksen huonosti, koska tunnette itsenne aavistuksen kipeäksi. Aamulla, kun heräätte olonne on kun teillä olisi krapula, päätä jomottaa ja ette millään tahtoisi nousta sängystä. Kuitenkin jollain tavalla päätätte tämän tehdä, siis nousta sängystä. Hinaatte itsenne viimeisillä voimilla kahvikeittimen ääreen ja keitätte pannullisen kahvia – koska tarvitsette sitä. Odotatte siinä kahvin keittimen ääressä, että kahvi valmistuisi, silmissä tyhjä katse jonnekkin horisonttiin ja kuola valuten leukaa pitkin – eli zombie-modeissa. Aivot eivä yksinkertaisesti toimi. Piip-piip, sanoo kahvinkeitin. Ah vihdoinkin valmista! Kaadatte kahvia kuppiinne ja heräätte jo aavistuksen siitä kahvin tuoksusta, jota kupista tulee. Hitaasti katse alkaa normalisoitumaan ja kuolaneristys vähenee huomattavasti – olette heräämässä. Kävelette hitaasti kahvia haistellen jääkaapille maitoa hakemaan. Om nom. Tästä tulee hyvää. Avaatte jääkaapin, mutta ette näe maitoa. Etsitte jääkaapin jokaisesta nurkasta, mutta ette näe maitoa. Missään. NOOOOO! (Lausutaan dramaattisesti, niinkun elokuvissa..)

Tiedättekö sen tunteen? Minä tiedän. No maito in the jääkaappi. Maanantai. I knew it! Ja mikä vielä pahentaa tilannetta on se, että ulkona on kymmenisen astetta pakkasta ja myrsky. Mua ihmetyttää tämä jo aika paljon, miksi maanantait ovat useimmiten tällaisia? Heti aamusta tietää jo, että tästä päivästä todennäköisesti ei tule maailman parasta!

Mun kuitenkin täytyy poistua kämpästä tänään, pitää nimittäin mennä posittamaan vähän paketteja, esim pienen pienen arvonnan pesulappu. Valitsin voittajan Random Number Generatorin kanssa ja tällä kertaa onnetar suosi Soikkua! (Olen laittanut sulle s-postia!) Woop woop! Ensimmäisen kilpailun ensimmäinen kommentoija. Onnittelut! Ja suuren suuri kiitos kaikille osallistujille! Pakko tehdä joku arvonta kohta uudestaan!! Tämä oli hauskaa!

Toivottavasti teillä on ihana maanantai kerrankin!

4 vastausta artikkeliin “maitopulaa ja arvonnan voittaja

  1. Taas mulla on antaa ihan älyttömän hyvä vinkki!
    Coffee whitener!
    Ite käytän merkkiä Completa. Kuva jostain randomi sivulta: http://www.eastasianfood.com/art-2.asp?id=1485&iPageID=16
    Merkkejä on muitakin. Ite en juo kahvia, mutta teetä kylläkin ja VAIN jos on maitoa. Ilman sitä juon mieluummin pelkkää kuumaa vettä. Meilläkin maito on usein loppu, koska mä juon sitä noin viisi litraa päivässä. Ja siksi mulla on kaapissa myös tätä pulveria. Menettelee paremman, eli maidon puutteessa.

    Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.