pähkinävoita ja nuuskaa

Olen ollut hereillä jo ikuisuuden ja syventynyt opiskeluuni. Siis pelannut Civilizationia, hehe. Aamupalan söin tosiaan vasta parisen minuuttia sitten: kaupasta ostettua smoothieta, jossa on tropiikin hedelmiä ja sen lisäksi kaksi näkkileipää maapähkinä-voilla. Tämä johtui siitä, etten ole vielä oikein hereillä. Taitaa kestää ikuisuus, että olen ihan kunnolla alert. Tai sitten sitä ei tule tapahtumaan.

Jos olisin ollut ihan hereillä, olisin esimerkiksi siivonnut pois tuon käytetyn nuuskan tuosta valokuvasta pois. Miehet siis, tässä tapauksessa Ändi. Kerran deittailin yhtä tyyppiä, ja kun ensimmäisen kerran kävin hänellä kylässä, hän oli asettanut käytettyjä nuuskia ”kauniiseen” pinoon ikkunalaudalle. Propsit siitä, että ne olivat sentään pinossa, eikä esim ympäri koko kämppää ja sohvassa.

En ole muuten ikinä nähnyt niin paskaista kämppää, vaatteita siellä sun täällä, nuuskat (niinkun sanoin – pinossa ikkunalaudalla), muutama kuollut kasvi siellä sun täällä, viiden vuoden tiskit keittiössä ja  lattiat kuhisivat sokeritoukkia. Needless to say, en deitannut tyyppiä hirvittävän kauan. Ja pistin ällötyksen siivoamaan, sillä aikaa kun minä seisoin tuolilla ja itkin kauhusta. Yök. Siis kuka edes kutsuu jonkun kylään sellaiseen kämppään?? (Nyt olen toki siivonnut pois tuon nuuskan tuosta kuvasta…)

Seuraavaksi ajattelin istua kirjoittamaan pientä raporttia pelistä. Ja sitten iskenkin seuraavan pelin kimppuun. Tekisi mieli valittaa, että tämä opiskelu on niin rankkaa, mutta silloin valehtelisin. Ruotsista löytyy kyllä maailman ihmeellisimmät ja oudoimmat, sekä kiehtovimmat kurssit. Mitä sanoisitte vaikkapa kurssista joka käsittelee vampyyrikirjallisuutta (ja elokuvia) tai elämän tarkoituksesta? Olisin melkein voinut lukea tuon vampyyrihomman, jos sitä olisi ensi lukuvuonna.

Kivaa lauantaita kaikille!

 

Yksi vastaus artikkeliiin “pähkinävoita ja nuuskaa

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.