viikon ♥ ihanat: glitterilakkoja, game of thrones ja photoshopattuja mainoksia

Game of Thrones toisen tuotantokauden teaser trailer. No teaser indeed! Niin, että voiko joku pikakelata muutaman kuukauden eteenpäin jotta saisin nähdä sarjan? Kiitos!

Olettehan nähneet tämän mainoksen? Tai kuten sivulla lukee: This commercial isn’t real, neither are society’s standards of beauty. Katsokaa ja jakakaa!

Jos mulla olisi töitä tällä hetkellä, enkä eläisi opiskelijabudjetilla, klikkaisin kotiin tämän Deborah Lippmanin Let’s get this party started-setin, jossa on kolme ehkä maailman hienoimmat kynsilakat ever (glitteriä, lisää glitteriä ja vielä vähän lisää glitteriä!) Niin että juhlat alkakoot! Shake it like a polaroid picture! (Heti, kun lompakkoni maagisesti siis lihoaa.) €50, eleven.se. Itseasiassa voisin ottaa ihan minka värin tahansa!!

Kynsilakasta puheenollen, Lime Crimelta on tulossa kynsilakkoja, mä kuolen jos en kohta saa töitä, jotta voisin tilata about kasan kamaa Lime Crimelta! Gnaah! Töitä, nyt heti! Pretty please! / Olettehan nähneet Color Me Katie-blogin? / Pakkanen! Kyllä minä tykkään pakkasesta! Tarvitsee vain pukeutua hyvin. / Sponttaanit leffa-illat hyvän ystävän kanssa. Pakkaa mukaan jotain hyvää ja muutama hyvä tai huono elokuva! / Olenko jo kertonut, kuinka paljon tykkään Revenge-sarjasta? No p a l j o n. / Briteissä liian photoshopattu mainos bannattu! Hyvä! Onkin jo korkea aika, että harhaanjohtavin ja liian photoshopattuihin mainoksiin puututaan, eikö vain? Ripsarimainoksista voitaisiin aloittaa… (Mulla itseasiassa oli tuo Maybellinen Falsies-ripsari, tykkäsin siitä, mutta ei mun ripset edes muistuttaneet noita, mitä tuossa mainoksessa on!) / Uudet kurssit – CAD-piirtäminen ja Tietokonepelit ja oppiminen. Opiskelu tuntuu harrastukselta. / Ensimmäisen kilpailun järjestäminen blogissa, superhauskaa! Ja useampi, kun vaan yksi ihminen (tai nolla) on mukana! Woop woop! Voin vielä paljastaa, että voittajalle lähtee pienen pieni ylläri, eikä vaan se pesulappu ;) Klik, jätä kommentti ja olet mukana arvonnassa. Tulen varmasti järjestämään lisää jotain arvontoja! /

4 vastausta artikkeliin “viikon ♥ ihanat: glitterilakkoja, game of thrones ja photoshopattuja mainoksia

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.