pakkasesta, valituksista ja maailman parhaimmasta koulutehtävästä

Perjantai, ihanaa! Mulla on tiedossa viikottainen 15 minuutin duuni tänään ja sitten ajattelin juosta äkkiiäkkii uimahallille uimaan. Tai mennä ulos pienelle kävelylle. Koska ulkona aivan ihana kirpeä pakkanen ja aurinko paistaa. Sitäpaitsi mun pitäisi opiskella myös. Elikkä pelata pelejä! Joo joo, siis tämä on ihan totta, kurssiini kuuluu, että pelaan 8 eri peliä. Ai ai, miten vaativaa hehe. Kerrankin voi ihan hyvällä omatunnolla istua sisällä ja syventyä pelien kummalliseen maailmaan, ja saada siitä vielä creditsejä kouluun. Kyllä, opiskelen yliopistolla! Katching!

Muuten tuosta pakkasesta tulikin mieleen.. Eihän sitä nykyään edes tarvitse katsoa säätiedotuksia. Tarvitsee ainoastaan kirjautua sisään Facebookiin ja lukea kaikkien valitukset säästä. On se kummaa, että aina pitää valittaa, että on liian kuuma/ kylmä/ sateista/ liikaa lunta/ liikaa rakeita/ liika sitä ja liikaa tätä. Voihan huokaus. Aina sama juttu ”Siis miinus kolme astetta, mä en kestä mä muutan pois Ruotsista/Suomesta!” No muuta! Kun se on ihan hirvittävä yllätys, että se talvi tulee Pohjoismaihin, olisit muuttanut pois aikoja sitten! Niin ei tartte lukea sun valituksia!

Ja sitten on vielä se vaalipropaganda. Jokaisesta tuutista tulee oman ehdokkaan propagandaa, ja tottakai ”vastustajan kannattaja” menee kommentoimaan ja yhtäkkiä ollaankin tasolla ”sä oot ihan tyhmä kun heijaat tuota, eikun sä oot ihan idiootti kun kannustat tuota”. Aikuiset ihmiset hei! Ja sitten vaalituloksien tullessa, saadaan taas lukea valituksia siitä, miten ”väärä ehdokas voitti”. Tämä oli huomattavasti pahempi silloin, kun Ruotsissa oli eduskuntavaalit.. Gnaah. Facebook, tuo nykypäivän Itkumuuri. Voihan itku siis! Kohta minun news feedini ihan oikeasti huutaa tyhjyyttään, koska blokkaan kaikki valittelijat! Ja ne, jotka ovat liian positiivisia ja ne jotka kerskailevat liikaa, hehe. Olen kirjoittanut muista Facebook-ongelmista ennenkin.

Mikä ärsyttää teitä Facebookissa?

PS. Ette kai ole missanneet pienen pientä arvontaa?

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.