kasvojeni uusi bff ja pienen pieni arvonta

Tässä on ehkä paras löytöni Ebayn mahtavasta maailmasta. Se on pieni silikooni.. öh juttu.. jota käytetään kasvojen pesun yhteydessä. Siinä on pienenpieniä nyppylöitä, jotka kuorivat ihoa pesun yhteydessä hellävaraisesti. Ja mitä parasta, se on melkein ilmainen – maksaa vaan yhden vaivaisen dollarin. Paras sijoitus ever! Tämä vekotin yhdistettynä maailman parhaaseen kuorintaan on tehnyt ihmeitä kasvoilleni.

Ostin tällaisen jo syksyllä, luettuani siitä jossain blogissa (en muista mikä blogi se oli) ja otin mukaan sen Suomeen. Äitini ihastui siihen sen verran, että lahjoitin kasvojeni BFFän hänelle, ja sen jälkeen tilasin uuden itselleni. Ja samalla tilasin kaksi kappaletta ja nehän tuli postissa eilen! Vihdoinkin! Ja että miksi tilasin kaksi kappaletta? No ajattelin lahjoittaa toisen vaikkapa sulle! Eli, miten voit saada tämän mahtavan vekottimen? Jätä kommentti ja sähköpostiosoite (joka toimii) ja arvon sitten voittajan. Aikaa teillä on sunnuntai-iltaan (5.2) asti , sanotaan vaikka klo 21. Muuten tällaisen saa tilattua Ebaysta etsimällä facial cleansing pad.

Kilpailu on päättynyt, the jury is in!

Lykka till!

13 vastausta artikkeliin “kasvojeni uusi bff ja pienen pieni arvonta

  1. Jonkun puhdistustuotteen mukana tuli joskus vähän tuon tapanen puhdistusjuttu. Puhdistuaine jäi käyttämättä mutta sieni(?) jäi käyttöön ja oonkin miettiny etten viitti koko puhdistusainetta ostaa uutta kun vanhakin jäi käyttämättä. Pitääki sitten tutustua ebayn ihmeelliseen maailmaan jos nyt ei onni suosi ;)

    Tykkää

Kommentit on suljettu.