darth vader ja hedelmämysli

Eilen iski luovuus ja elokuvaa katsellessa tein tämän Darth Vader ristipiston. Olen nykyään niin rakastunut geek craftiin, ettei oikein inspaa tehdä mitään muuta ”normaalia” käsityötä ollenkaan. Näitä pieniä geek craft-ristipistoja alkaa kertyä jo sen verran paljon, etten tiedä mitä niillä oikein teen…

Muuten innostuin ihan tajuttomasti, kun eilen näin mainoksen uudesta Star Warsista! Tai siis no, uusi ja uusi, mutta 3D-versio! Leffateatterissa! Tämä elokuva saattaakin olla ainoa, jonka itseasiassa haluan nähdä 3D-nä (olen aika anti-3D, jostain syystä.) Nyt pitäisi vaan saada joku mukaan katsomaan sitä, mähän sain synttärilahjaksi leffalippuja! Wiie! Paitsi periaatteessa, tietäen Örebron huonon leffateatterin, niin voisinpa melkein hypätä laivaan ja mennä katsomaan leffaa mielummin vaikka Tennsipalatsiin! *kuola valuu* Tai no, riippuu tietenkin koulusta. Pääsin vähän myöhässä parille kurssille (onneksi), joten nyt on ainakin vähän tekemistä! Yksi kurssi on tietokonepelit ja oppiminen, ja toinen on CAD-piirtämistä. Ai olenko innoissani? Hell yeah! Tuohon ensimmäiseen kurssiin kuuluu pelata vähintään 8 eri peliä! Woop woop! Oletteko menossa katsomaan Star Wars 3Dnä?

Päivän aloitin kunnon aamupalalla, maustamatonta jugurttia, mysliä ja banaani. Om nom! (Hitto mua muuten ärsyttää tuo Om nom nom – sanonta… kuitenkin olen itse alkanut käyttää sitä..)

Hauskaa keskiviikkoa ja may the force be with you! Nyt harjoittelemaan 3D-piirtämistä!

2 vastausta artikkeliin “darth vader ja hedelmämysli

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.