pihistä vs panosta: geelirajaus

Tänään ajattelin vähän verrata geelirajauksia. Luin jostain, että E.l.f:in geelirajaus (itseasiassa vähän enemmän voidemainen) olisi todella hyvä, joten klikkasin sen kotiin syksyllä ja olen ollut todella tyytyväinen ostokseen! Hintaa sillä on vaatimattomat 4€. Kun olin Suomessa moikkaamassa joulun aikaan, sain äidiltä Estée Lauderin Double Wear Stay-in-place geelirajauksen, koska äiti ei siitä tykännyt ollenkaan. Estée Lauderilla tunnetusti on hintaa reippaasti enemmän (timantteja). Joten tässä pieni vertailu.

Koostumukseltaan Estée Lauder on huomattavasti geelimäisempi ja E.l.f kuivempi, voidemaisempi. Molemmat kuitenkin levittyvät hienosti, mutta kesti aikansa, kunnes opin käyttämään näitä (joten kärsivällisyyttä!) Tuo Duroyn rajaussivellin on aivan mainio geelirajaukseen, ne mukana tulleet rajaussiveltimet olivat mielestäni aika traagiset, josta tuli Amy Winehouse-rajaukset. Ehkä muutaman vuoden harjoittelun jälkeen olisin onnistunut tekemään kutakuinkin hienot rajaukset, hehe.

Vasemmalla Estée ja oikealla E.l.f. Kuten näette, ne näyttävät kutakuinkin aika samalta. Monet (kuten esim) äitini sanoo, ettei geelirajaus pysy ollenkaan. Minä, on the other hand sanon, että geelirajaus istuu kun liima (käytän primeria). Ennen käytin Make Up Storen kakkurajausta (joka on myös yksi ehdoton suosikki!), mutta sanoisin kuitenkin, että nämä geeliversiot ovat pysyvyydeltään huomattavasti paremmat, eikä illalla ole pandasilmiä. Kestää hyvin jopa BodyCombat tunnin, been there tried that.

No kumpi on sitten parempi? Tässä Estée in action.

Ja tässä (anteeksi hieman huono kuva – terveiset kalkkilaivan kapteeni!) E.l.f.

Itseasiassa en oikein osaa sanoa, kumpi on parempi. E.l.f ehkä levittyy himpun verran helpommin ja hinta on valovuosia parempi kun Estée Lauderin. Joten sanon että E.l.f. Kalliimpi hinta ei aina tarkoita parempaa tuotetta. 4 € toimivasta rajauksesta on todellakin nice, varsinkin opiskelijalle!

Oletteko kokeilleet geelirajauksia? Oli jo yay vai nay? Mikä on muuten teidän lempparirajaus?

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.