päivän liikunnat nollataan jälkkärillä ja muita rändömeitä maanantai-ajatuksia

Pitkästä aikaa kävin uimassa tänään. Tekipäs nannaa ja sain jopa kuusi allasmittaa paremman tuloksen, kun viimeksi (86 – tunnissa siis). Öh, tämä minun liikkuvuuteni on jotain ihan omaa luokkaansa nykyään. Tammikuussa kävin juoksemassa kerran ja uimassa kerran. Okei, kävelin sentään 8 km kouluun melkein joka päivä, mutta en oikein laske sitä kuitenkaan treenaamiseksi. No tämän huonommin ei oikein voin mennä, helmikuussa tähtään kolmeen liikuntakertaan! Mustahan tulee varsinainen Wonderwoman ihan oikeasti tätä menoa. Vuonna 2023.

Ja tottakai, etten vaan vaikuttaisi miltään terveysintoilijalta, tässäpä uusi lempparijälkkärini. Vaniljajäätelöä ja kaakaojauhetta. Eikä sekoitettuna (niinkun skidinä tehtiin), eikä mitään ällöä O’Boyta. Om nom! Liian hyvää!

Eilen laitoin muuten muutaman vaatekappaleen sellaiseen feissari-ryhmään, jossa voi myydä kaikkea roinaa. Kukaan ei osoittanut minkäänlaista kiinnostusta (laitoin hinnat sika-alhaiseksi) ja postaukseni hävisi jonnekkin ryhmän sivulle 12435465768787. Dämnation. Joo tiedän, olen kärsimätön! Luoja mikä urakka oli tehdä tuo kuva – valokuvata, muokata, laittaa kuva feissariin ja sitten vielä kirjoittaa selitys siitä. Gnaah. Inhoni tätä kaupunkia kohtaan nousi juuri sadalla pisteellä, ahnaiden ihmisten takia. Puolitoista vuotta jäljellä, puolitoista vuotta jäljellä, puolitoista vuotta jäljellä…

Pääsin muuten yhdelle mielenkiintoiselle etäkurssille! Tietokonepelit ja oppiminen! Jei! Tietokonepelejä sekoitettuna psykologiaan! Interesting! Ja jes jes jes! Jotain tekemistä!

Ja sitten tähän vielä lopuksi yksi kysymys. Miksi en voi kommentoida  moneen blogspot/blogger-blogiin wordpress-käyttäjällä tai open-id:lla? Tämä on muuten aika ärsyttävää. Yleensä se on blogit, jossa on CAPTCHA käytössä. Yleensä yritän sendaa kommenttia noin 10 kertaa kunnes hermot menevät ja annan periksi ja haistatan paskat Bloggerille (en siis bloggaajalle – he kun eivät ole sitä softaa koodanneet). En. En aio vaihtaa Bloggeriin – WordPress on huomattavasti parempi blogiportaali – been there done that, katsokaas! Blogger toimii hyvin muuten, mutta siis tämä wordpress-kommentoiminen on aika lailla perseestä! Ja minä kun niin tykkään kommentoida – ja tiedän, että kaikki (tai ainakin suuri osa) bloggaajista enemmän tai vähemmän tykkää kommenteista (miksi sitä muuten muka bloggaisi?) It’s all about the vuorovaikutus! Ja sitten yks kysymys vielä, jos on ennakkotarkastus, niin miksi pitää myös olla CAPTCHA? Eikö tämä ole vähän tåårta på tåårta? (kakkua kakun päällä – niinkun täällä Ruotsissa on tapana sanoa – on joo varmasti joku vastaava sanonta Suomeksi, mun mielestä on vaan paljon hauskempaa kääntää sanontoja sanatarkasti..) Bloggerissahan on spamkommentti-filtteri. Wää.

Mutta tärkeintä: Selvisin hengissä maanantaista! Mites te?

4 vastausta artikkeliin “päivän liikunnat nollataan jälkkärillä ja muita rändömeitä maanantai-ajatuksia

 1. vähäks repesin tolle sun kuvalle..ahhhahh..illan parhaat naurut :D heiiii anna mulle noi vaatteet tai myy ne mulle ^^ ;)

  Tykkää

  1. Ai onko mun ulkonäössä jotain vikaa vai? :D heheh maksatko postikulut Suomeen? :D Hitto otan kohta noi kaikki kamani ja lähen Valtteriin myymään. Siis roudaan ne laivalla Suomeen :(

   Tykkää

 2. Oon muuten kans ihmetelly tota tuplavarmistusta noissa blogikommenteissa. Sen ymmärtäis jos kommentteja tai lähinnä roskaviestejä tulis sadoittain, niin niitä ei jaksa olla poistelemassa, mut enpä usko että niitä niin runsaasti tulee. Mä oon onneksi sen verran tavis, ja mun blogissa sen verran vähän trafiikkia, ettei mun blogi kiinnosta automaattihyökkääjiä. Siksipä siellä ei ole mitään varmistuksia. Robottikommentteja tulee max. 1 kuukaudessa, joten sen kyllä jaksan poistaa.

  Toinen mikä ärsyttää on sähköpostin pakollisuus. Sullakin se vaaditaan, mutta en tiedä pystytkö sä siihen edes vaikuttaan. Se voi olla palveluntarjoajan ratkaisu. Mutta tähän vaivaan on helpotuksena onneksi noi ”15 min e-mail” -palvelut.

  Tykkää

  1. Mun mielestä Bloggerissa on samanlainen juttu kun WordPressissä, eli semmonen spamfiltteri, joka pitäisi poistaa kaikki roboottikommentteja. Joten miksi tuplavarmistus, nii-iin!? Onhan tää munki blogi aika pieni, mutta välillä onkin yhtäkkiä 5 roboottikommenttia roskapostissa. Tosin välillä se filtteri on vähän pehvasta ja laittaa roskapostiin oikeita kommentteja. ”Onneksi” en huku näihin kommentteihin, joten ne pystyy hyväksymään ja poistaa helposti :D

   Voin ottaa s-postin pois, mutta siinä tapauksessa ei voi kirjoittaa nimeä sillä tavalla, että näkee kuka on kirjoittanut kommentin… (siis se nimi ei oo siinä vaihtoehtona..) Hämmentävää. Onneksi on ju noi 15 min sähköpostit.

   Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.