kissoja ja eriparisukkia

Eilen tosiaan suuntasin illemmalla kaverin tupareihin. Olin kuitenkin sen verran väsynyt (koska kroppani päätti herätä liian aikaisin aamulla), joten enimmäkseen leikin kaverin kissojen kanssa ja söin nolon määrän sipsiä. Kissat kun ovat tunnetusti ihmisiä mielenkiintoisempia olentoja (eivätkä edes ole kännissäkään melkein koskaan). Ylemmässä kuvassa oli jättiläiskokoinen Race (lyhennelmä Racingistä – talon isäntä kun on suuri autofani).

Ja tässä kuvassa oli minikokoinen Lotus. Kaikkia huvitti se, että Race ja Lotus ovat siskoksia, mutta koko- ja ulkonäköero on ihan tajuton! Kissakuumehan siinä tuli, mutta vähän ajan päästä alkoi aivastelu ja kutittelu, vaikka otinkin tupla-annoksen allergialääkkeitä. Voihan surku! Jos joku tietää jonkin kissarodun, joka ei aiheuta allergisia reaktioita – please inform me!

Illan suurin keskustelunaihe oli sukat ja sukkaongelmat. Kaikki ihailivat mun hienoja sukkia. Vetäsin päivällä äkkiiäkkii jotkut vaan jalkaan, ennen kun lähdin liikenteeseen ja tunnetusti, minullahan ei noita samaa paria olevia sukkia oikein ole.. Muistin sukkani tietenkin vasta juhlissa! Tyypillistä! Onneks kaikkien mielestä sukkani olivat todella hauskat ja lupasinkin, että aion tehdä värikkäistä eriparisukista ensi kevään trendin!!

T. Marianne 29-vee osaa pukeutua.

4 vastausta artikkeliin “kissoja ja eriparisukkia

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.