viikonlopun leffavinkki: captain america : the first avenger.

Supersankareita! Menneitä vuosikymmeniä sekoitettuna sci-fiin. Räjähdyksiä. Äktsöniä! Miten tästä elokuvasta ei voisi muka pitää? Minä ainakin tykkäsin (ylläri), muy macho! Erikoistehosteet olivat hienot ja kuvas samaten. Ainoa mistä en pitänyt oli kaikki tämä USAn heia-heijaaminen. Mutta sinänsähän se ei ollut mikään suuri yllätys, onhan tuo America-sana mukana elokuvan nimessä – joten en saisi valittaa. Ei ehkä parhas supersankari-elokuva jonka olen nähnyt, mutta kyllähän sen katsoi kuitenkin mielellään! Huomattavasti parempi, kun samassa kategoriassa oleva Sky Captain and the World of Tomorrow.

Oletteko nähneet tämän Kapteeni Ameriikka-pätkän? Oliko teidän mielestä hyvä?

Tosta kapteeni-nimikkeestä tulikin mieleen, kuka muistaa 90-luvulla pyörineen Captain Planet-piirretyn? Se oli niin mun lemppari! Siinä oli ne viisi nuorta joilla oli jotkut ihme sormukset, joissa oli tulen, tuulen, maan, veden ja rakkauden voimat ja kun ne yhdistettiin Capten Planet ilmestyi ja pelasti maailman. Muistaako kukaan? Siskon kanssa tykättiin tästä niin paljon, että me leikittiin aina sitä :D Meillä oli sellaiset Kinder-egusta saadut muoviset sormukset ja siskolla oli se tuulen-voima ja mulla vesi, muut tyypit oli mielikuvitus hahmoja, hehe. Ah, ihan paras!

Sori, huono kuva, mutta biisi on tärkein! Osaan sen edelleenkin ulkoa! Katsoiko joku muu tuota?

2 vastausta artikkeliin “viikonlopun leffavinkki: captain america : the first avenger.

 1. tuosta kapteeni amerikasta vaikea sanoa kummosempia, kun en ole nähny sitä leffaa tai lukenu sarjakuvanakaan. mut kuten kaikessa muussakin, niin se amerikka-vouhotus tottakai on miinusta. no ei ehkä ihan yhtä huvittavaa kun eu:n kehittämä kapteeni euro (http://www.taloussanomat.fi/markkinointi/2011/12/17/onko-tassa-eu-propagandan-huippu-kapteeni-euro-palaa/201118937/135), mutta kuitenkin. ja myönnetään että independence day oli amerikkalaisvouhotuksesta huolimatta ainaki minusta ihan hauska aivot-narikkaan-viihdeleffa :D eli voi kai tuon kapteeni amerikanki ainaki joskus katsoa…

  mitä tulee kapteeni planeettaan, niin tottakai sen muistaa… sitähän tuli katsottua monet kerrat 90-luvulla :) okei olihan se ekologisuusarvojen vuoksi vähä nössö animaatiosarja, mutta monesti tuli mietittyä että minkä sormuksen minä ottaisin jos saisin :D niin jos pilkkua viilataan niin se viides voima oli muistaakseni heart eli sydän, ei rakkaus… mutta tuo on toki merkityksetöntä. ei tuo sarja kuitenkaa pääse minnekkää unohtumaan kun aina vähä väliä sen alkutunnarimusiikki alkaa soimaa päässä… niin hyvä tunnari oli :D

  Tykkää

  1. Hahah kapteeni euro :D Mai gaad! Hahaha. Onhan tuo leffa siis just sellainen aivot narikkaan leffa kuitenkin. Hugo Weaving on leffan pahiksena ihan sika hyvä (mutta niinhän se on aina muutenkin kaikisssa leffoissa). Ah Independence Day on yks mun lemppareista! :)

   Niinhän se olikin heart, mä luin tuon rakkauden jostain ruotsinkielisestä wikipediasta ai ai ne on kääntäny väärin! :D Ja minä väsyneenä käänsin sitten sieltä suomeks väärin. Öh – note to self: vaan ainoastaan enkunkielinen wikipedia on hyvä! no mä olin sen verran pieni, etten oikeen kiinnittänyt huomiota siihen ekologisuuteen, mä vaa: vaaau! mäki haluun tollasen sormuksen! Hehe sitä tunnaria ei sitten muuten hirveän helposti saa pois päästä kun se siellä on soimassa!

   Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.