leipää ja suolaa

Lauantai-aamut. Onko parempaa olemassa? Itseasiassa on, sunnuntait! Sammuin kun saunalyhty eilen illalla, sen verran otti voimille kävellä koko kaupungin ympäri. Tänään on luvassa vähän töitä ja sitten on taas aika etsiä juoksutrikoita. On se kumma, ettei hyviä housuja löydy mistään! Mua niin harmittaa, että nykyiset lähes täydelliset Adidaksen versiot on niin täydelliset, eikä sellaisia ole missään! Syy siihen miksi tarvitsen uudet on haaroissa oleva kämmenenkokoinen reikä, jonka olen jo ommellut yhteen kolme kertaa. Oon siis ihan  kirjaimmellisesti kuluttanut ne puhki! Dämnation!

Lisäksi pitäisi tänään hommata noita kirppistavaroita sinne nettiin. Eli suurimman osan päivästä tulen viettää valokuvaamalla ja punnitsemalla tavaroita. Huokaus. Kävi jopa mielessä, että perustaisin uuden kirpparin täällä, joka olisi kaupungin paremmalla puolella. Eh eh.

Illemmalla kaverilla olisi tuparit, pitäisi ostaa joku pieni lahja. Mä oon niin huono noissa tuparilahjoissa! Mitä yleensä ostetaan? Leipää ja suolaa? Eikö se niin ole? Itse sain aikoinaan hivittävän kasan leipää ja suolaa… vai oliko se joku vinoilujuttu?

Lauantain aamupala: maustamatonta jugurttia, pakastettua granaattiomenaa (nuo siemenet voi muuten todella hyvin pakastaa!) ja auringonkukansimeniä.

Mukavaa alkanutta viikonloppua kaikille!

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.