asioita, joita en ymmärrä pt III

The Voice, tiedättehän sen ohjelman.. Mä en ymmärrä sitä, miksi Suomen ja Ruotsin versio muistuttaa ihan sairaasti toisiaan. Molemmissa on yksi kotimainen räppäri mukana: Elastinen Suomessa ja Petter Ruotsissa. Sitten on yksi nainen, joka on ollut viisi miljardia vuotta mukana viihdemaailmassa ja joka outoa kyllä vaan jotenkin nuortuu, eikä ikinä tajua mennä eläkkeelle: Paula Koivuniemi (oho aikaisemmin oli väärä nimi tuossa, hupista keikkaa :DD) ja Carola (IIh tämä Ruotsin versio aiheuttaa aina niitä kylmiä väreitä mulle – niitä huonoja siis). Sitten on yksi ns ”rokkari mikälie”, jota ei ymmärrä oikein mitä se siellä tekee, ja miksi: Lauri Tähkä (Mitä sen naamalle on oikein tapahtunut? Miks se tekee niin outoja ilmeitä? Onko se sukua Jokerille? Tai Jim ”kuminaama” Carreylle? Onks sen naama tehty kumista?) ja Magnus Uggla (mitä sen hiuksille on tapahtunut??). Ja lopuksi on ns ”glamrokkaaja”, jota ei todellakaan tajua, mitä se siellä kaupallisessa ohjelmassa oikein tekee: Michael Monroe ja Ola Salo (tunnettu The Arkista). Tämä ei voi olla sattumaa – onks samat tyypit castannu nää ohjelmat?? Ei, en katso tämän tyyppisiä ohjelmia, olen vaan lukenut lehdistä.

Click pic for source.

Uusi telkkariohjelma täällä Ruotsissa, joka on realitysarja Tukholman tunnelbanasta (metro). Tulossa varmaan Suomeenkin, paitsi Helsingin metrosta. Ja miksi kaikista muista ammateista tehdään realitysarjoja, paitsi IT-alalla työskentelevistä? Me tehdään myös tärkeitä juttuja! Esim. koodataan kaikki huonot nettisivut! :D Josta voi tulla aikamoista dramaa, kun asiakkailla menee hermot. Note to self: Kun kaikki muut ammatit on menty läpi, myy tämä idea eniten tarjoavalle!

Jos ovessani lukee ”Ei mainoksia kiitos” – miksi saan mainoksia kuitenkin? Lukihäiriöinen mainostenjakaaja? M*lkku mainostenjakaja? Missä mättää??

Miksi naapurin akka seisoo kello kymmenen illalla oveni takana ja huutelee rapussa? Se on todella raivostuttavaa, koska se kuullostaa siltä kun se olisi mun korvan vieressä huutamassa. (Kivaa kuitenkin salakuunnella höhö.) Ja miksi porukka ramppaa ja paiskoo ovia täällä kokoajan? Koko päivän aikana ja usein jopa kello 12 jälkeen yöllä. Erittäin ärsyttävää, koska koko talo tärisee tästä! Jos mä en koskaan pidä meteliä ollenkaan, miksi mun pitää sietää sitä, että muut pitävät hirvittävästi meteliä? Pitääkö mun muuttaa jonnekkin seniori-taloon, missä kaikki ovat hiljaa iltaisin?

Miksi Örebron Suomiseura on sijoitettu kaupungin laidalle, keskelle ei mitään? Sinne on erittäin epämukavaa kävellä! Olen siis menossa äänestämään tänään! Woop woop! En ole vieläkään päättänyt kumpaa äänestäisin. Todennäköisesti Haavistoa. I always go for the underdog.

2 vastausta artikkeliin “asioita, joita en ymmärrä pt III

 1. Formaatti, formaatti, formaatti. Niissähän on nuo roolit valmiina ja pitää löytää siihen sopiva tyyppi.

  Ja mainospostin kanssa teen niin, että lähetän kipakan sähköpostin ks. firmaan, että ”Ei mainoksia” tarkoittaa myös teidän firman mainoksia. 50% on vastannu pahoitellen. Toivon että 100% muistaa terästää asiaa tehdessään sopimusta jakelukanavan kanssa.

  Tykkää

  1. Miten mun mielestä Jenkkien ja Brittien verioissa ei ole samaan formaattiin mahtuvat tyypit? :D Tai mistä mä tiedän, enhän mä edes kuuntele kenekään noitten musaa, siis noi Suomen ja Ruotsin tyyppien musaa :D

   Joo pitäis. Jos toistuu!!

   Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.