viikon ♥ ihanat: luomivärejä, retrokarkkeja, gifejä ja pöllötapettia

Lime Crime on tällä kertaa tehnyt aika vautsi-vau-luomiväripaljetin. Ja jos olisin vähän rikkaampi, klikkaisin tuon kotiin sekunnissa. Jo pelkkä nimi ”Chinadoll” saa mun kuolaamaan tuon perään. Kuva: Lime Crime.

Vähän erilaista muotikuvausta. Koska olen muutenkin aivan rakastunut gif-animaatioihin, kuolin vähän kun näin nämä Freak Show editorialsit, joka on Pamela Reed ja Matthew Rader (Reed + Radar) nimisten valokuvaajien käsialaa. Ah kuolin about sata kertaa, kun seikkailin heidän nettisivullaan! Miten kaunista ja omalaatuista! Ihailtavaa! Kuvat lainattu täältä. Varsinkin tuo ylempi kuva, olen katsellut sitä ihan lumoutuneena vähintään tunnin!

Mitäs sanoisitte pöllö-tapetista? I löv! Se on ruotsalaisen Jenny von Döbelnin käsialaa, ja Jennyn Mini Empire-yrityksen juttuja voi hankkia vaikkapa etsystä. (Via A Piece Of Lisa)

Heikkouteni nykyään on sininen kynsilakka ja rakastuin totaalisesti tähän Golden Rosen sähkönsiniseen versioon, jota ystävällinen Seppälän myyjä niin paljon suositteli. Nami, mikä väri! Seppälästä siis, jos joku sen missasi. Ei ollut hinnalla pilattukaan. Mary ♥ budjettilakat!

Joanna muistutti teitä siivoamaan meikkikätkönne. Minä tosiaan tein sen jo vuoden alussa. Ja muuten milloin viimeksi putsasitte siveltimenne? Hyödyllistä lukemista, so to say. Joannan Muuttolintuja Syksyllä-blogi saakin olla viikon linkkirakkaus tällä kertaa. Aivan ihana blogi, ihania kuvia ja ihania juttuja!

Karkkiaskit laukussa. Nämä ovat kaksi uutta lemppariani, ja rakastan tuota Salta Katten-askin ulkonäköä! Ihanan retro. Tosin en tajua, nämä ovat Fasun karkkeja – miksi en ole nähnyt näitä koskaan Suomessa? Mikäköhän näitten tarina oikein on, ja miksi niitä ei ole iisoissa pusseissa? Muuten Kissaämmä kirjoitti mielenkiintoisen tekstin karkeista ja karkkinostalgiasta, täällä näin.

Muuta ♥ ihanaa:

Tehdäänkö DIY-matto? Voisin ihan oikeasti tällaisen tehdä! Luovuutta! ♥ 2 cm lunta – tänään tuli se toinen sentti, wihuu! ♥ Aamukahvi, suuresta Taika-mukista juotuna, rauhassa blogeja lukiessa.  ♥ Ihanat ihmiset yliopistolla – onneksi niitäkin on! ♥ Kirjastossa hengailu. Lainaan aivan liian harvoin kirjoja kirjastoista, sehän on periaatteessa opiskelijan kukkaroa ajatellen mainio juttu. Rakastan hiplata kaiken maailman kirjoja ja katsella vanhuksia, jotka pelaavat shakkia jossain kirjaston nurkassa ja ehkä mennä kirjaston kahvilaan juomaan kahvit. Kirjastot siis! ♥ Ihanat kaverit, jotka lauloi mulle (ja Saralle) kun vietettiin synttäreitä – sitä ei ole koskaan tapahtunut ennen. ♥ Juoksu. Kävin taas kuukauden paussin jälkeen juoksemassa, reisiin ja perseeseen sattuu, mutta oih – onpas ihana olo kuitenkin! ♥ Tillidippi – Om nom! ♥ Häränfile-pizza bernaiskastikkeella – hello kalorit, ai laav juu!

8 vastausta artikkeliin “viikon ♥ ihanat: luomivärejä, retrokarkkeja, gifejä ja pöllötapettia

    1. Ne on om nomnom hyviä! Onks noi tuttuja sulle vai? Mä voin pahimmassa tapauksessa laittaa sulle muutaman postissa, jos et pääse ihan huomenna lähtee matkoille :)

      Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.