kostosta ja ”kiitos, mutta ei kiitos”-puheluista

Mulla on vähän sellainen juttu, että mun on ihan pakko katsoa jotain mysterri/thrilleri-sarjaa aina siinä . Ja nyt kun maailman paras Dexter loppui oli aika siirtyä seuraavaan ja löysinkin sellaisen sarjan kun Revenge. Joka on tarina… tadaaa! … kostosta. Ihan yllätyksenä tuli, eikö vain?

Vaikka tämä ei missään nimessä ole lähelläkään Dexterin tai Criminal Mindsin sun muitten tasolla, sarja kuitenkin on kuitenkin yllättävän katsottava, ja siinä on ihan mukavan kieroja juonenkäänteitä sun muuta nannaa. Toimii hyvin näin paremman sarjan puutteessa. Mutta, ei kuitenkaan mikään maailman paras sarja.

Muuten aamu alkoi sillä, etten ollut edes kunnolla herännyt, ennen kun ”duunipaikkani” soitti ”kiitos, mutta ei kiitos”-puhelun mulle, yhdestä työpaikasta, jota todella halusin. Voihan räkä. Olen laittanut nyt niin paljon hakemuksia joka paikkaan, että en kohta enää kestä ”kiitos, mutta ei kiitos”-puheluita ja maileja. Perustan ihan kohta oman kaupan, jotta saisin töitä!

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.