ninjamainen tunari ja vetämättömiä vessoja

Mä liukastuin tänään. Ensimmäistä kertaa noin kolmeen vuoteen. Mutta sen sijaan, että vedin ihan kunnolla perseet ja päät jäähän, roikuin nanosekunteja ilmassa kädet pyörien ja laskeuduin ninjamaisesti silta-asentoon, yhden käden varaan. Joo, niin awsum mä olen (kerran vuosituhannessa)! Se näytti vähän tältä… paitsi, että yksi käsi osui maahan:

Muuten päivä on enemmän tai vähemmän ollut perseestä. Onko yllätys? No ei, jos kalenterista katsoo: MAANANTAI! En saannutkaan tenttituloksia, joten ihan turhaan vietin viime yön ja koko päivän hirveän ahdistuksen kanssa. Joten olen ollut kun koomassa aamusta asti. En tiedä onko tämä unettoman yön syytä, vai onko vielä krapula sitten viime perjantain.. olen häpeäpilkku suomalaisessa alkoholihistoriassa tai sitten olenkin vanha, vaikka niin yritin selittää, että tunnen itseni nuoreksi. No bullshit, en enää!

Lisäksi sain taas vaihteeksi allergisen reaktion koulussa. Saako koko koululle laittaa melkein vihaisen s-postin, että lopettavat Elnettin käytön?? Minä kun olen ihan varma, että haistoin sen helvetinlakan nenässäni koko päivän? Saanko? Please?Lisäksi voisin siihen laittaa muutaman valitun sanan tuon yliopiston vessoista. Papereita lattiat täynnä ja porukka jopa jättää vetämättä vessat käytön jälkeen. Siis ÄLLÖÄ ihmiset! Hyi helvetti! Meinas kyllä ryynit muutaman kerran tulla suuhun tänään ja itku, kun etsin käyttökelpoista vessaa campuksella ja meinasin pissiä housuihini. Stna! Aikuiset ihmiset, jotka eivät julkisissa paikoissa vedä vessaa! Häpeäisitte! Jos ette kotona vedä, nii ihan sama – ällötys ja tää ”Jos toi ei vedä ja heittää paperit lattialle, nii emmäkää vedä vessaa ja heitänpäs paperit tähän lattialle”-mentaliteetti.. Pitääkö mun selittää miksi se on väärin? Pitääkö?

Nyt pitäisi sitten vielä illan kirjoitella raporttia viime perjantain seminaarista, ja mulla ei vaihteeksi ole mitään aavistusta siitä mitä mä oikein teen. Yritin Ändille selittää, ja se vaa: Vau! Sä kuullostat todella asiantuntevalta! Ja mä vaan: Jahaa, mulla ei ollut mitään hajua siitä mitä mä oikein selitän, mut TÄNKS! :D Mutta eikö se vähän olekin niin, asiantuntevat vaan puhuvat hirveesti oman alansa terminologiaa ja muut vaa: vaaaau en ymmärtänyt mitään, mutta tuo kuullosti nii-iin asiantuntevalta? Hä, eiks se vähän niin mene?

Mietin tässä jo hetken, jos vaihtaisinkin blogini nimeä. Tunarin päiväkirja olisi jotenkin paljon sopivampi nimi, eikö vain? Tai wajnaava vanha akka?

Kuinka monta kertaa porukka on vetänyt lipat tänä vuonna? Kai te sentää osaatte vessan vetää?

4 vastausta artikkeliin “ninjamainen tunari ja vetämättömiä vessoja

 1. Sain hyvät naurut tosta kaatumiskuvailusta, sori! :D En ees muista, koska oisin viimeks kaatunu!!!! Järkyttävää! Tänä talvena oon kyl monta kertaa MEINANNU kaatua duunipaikan pihalla, kun se on välillä niin sssairrraan liukas. Mut pystyssä oon pysyny! Tainnu niistä jumppatunnin ärsyttävistä tasapainoharjotuksista sittenkin olla jotain hyötyä…

  Tykkää

  1. Hehe, kyllä itsekin aika kovaäänisesti siellä naureskelin tuolle tilanteella :D Mä lopetin kaikki jumpat alkusyksytä, senkö takia kaaduin? ^^ Kannattaa näköjään käydä siellä, älä lopeta ;) läheltä liippasee-tilanteita ollu tosiaan muuten aika vähän, koska täällä ei oo hirveesti ollu lunta.

   Tykkää

   1. Mä aina vihaan niitä tasapaino-osuuksia, joita nyt on jotenkin kummallisesti lisääntyny kaikkien ohjaajien ohjelmistoon. Ja ne kestää helvetin kauan ja alkaa aika pikaseen rasittaa. Mut kyl niiden tehon ainaki lihaksissa jälkeenpäin huomaa…Etenkin ku painojen kanssa räveltää.

    Tykkää

    1. Joku mikä on ihanaa on pilates! Tai coreball! Tai jooga! Mä oonki vähän hippi välillä :P Mä oon enimmäkseen käyny Les Mills-tunneilla, niissä kun ei ihan hirveästi oo mitään tasapainojuttuja, et mä en muista jumpista oikein tiedä mitään :P

     Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.