viikonlopun leffavinkki: definitely, maybe

Periaatteessa, tähän kategoriaan (rom-com-draama) kuuluvat elokuvat eivät ole niitä, joiden hyllylle suuntaan ensimmäisenä elokuvia vuokratessa. Itseasiassa, tämä on ehkä se ehdottomasti viimeinen hylly jonne suuntaan. Tai se hylly, jonne suuntaan, jos masentaa niin paljon, että haluan olla aavistuksen masokisti ja katsoa jonkun siirappisen elokuvan siitä missä aina on onnellinen loppu. En ehkä ole ollut viime aikoina mitenkään erityisen masentunut, mutta välillä vähän allapäin kuitenkin, sattuneista syistä. Ja mikä mukamas olisikaan parempi vaihtoehto, kun istua suuren jäätelöpurkin kanssa sohvalla, yöpuvussa ja katsoa hömppäleffoja? Kyllä, tätä tapahtuu jopa minullekkin, believe it or not! Tosin ensimmäinen leffa-vaihtoehto on aina joku supersankari trikoissa! Aina!

No itseasiassa, Definitely, Maybe ei ehkä ole juurikaan varsinaisesti hömppäleffa, vaan enemmänkin draama, jossa on vähän romantiikkaa, vähän huumoria. Mutta ei kuitenkaan sellainen draama, jota katsoessaan itkee hysteerisesti tai jota jää kelailemaan viideksi päiväksi. Ehkä se jopa on sellainen elokuva, jonka unohtaa jo sen jälkeen kun sen on katsonut. Paitsi, että se jätti hyvän fiiliksen, tunnustan. Ja niin, onhan tässäkin vähän sitä silmänruokaa, hehe. Ryan Reynolds nimittäin (joo mulla on joku Ryan-kausi menossa, joten olen vuokrannut melkein kakki sen leffat viime aikoina :D)

Viime aikaiset elokuvavalinnat ehkä muutenkin johtuu siitä, että kun Ändin kanssa seurusteltiin, katsoimme lähes poikkeuksetta AINA kaikkea muuta paitsi romanttisia komedioita ja hömppä-draamaa (siis enimmäkseen sci-fiä, kauhua ja supersankareita). Sain sen kuitenkin kerran katsomaan Amélien kanssani, ja jätkä viiden minuutin jälkeen solmimassa hirttonarua itselleen ja ripustamassa sitä katossa olevaan koukkuun. Höh, Améliehan on ehkä maailman paras leffa. En ymmärrä. Nyt on ihanaa, että voin katsoa ihan mitä vaan ilman, että joku wajnaa siinä vieressä.

No mutta asiaan, jos haluatte leppoisan sunnuntai-leffan, suosittelen ehdottomasti Definitely, Maybeta, joka on paljon parempi, kun muut samassa kategoriassa olevat leffat!

2 vastausta artikkeliin “viikonlopun leffavinkki: definitely, maybe

  1. Itellä harvon tullee valittua hömppäleffoja, mutta vaimokkeen kanssa niitä on sillon tällön ihan mukava katella. Pittääpä laittaa tää korvan taakse, en ollu koskaan kuullutkaan :)

    Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.