sisäänpääsy: neljätoista ja viiskyt

– Heräsin suhteellisen aikasin ja katsoin yhden semihuonon leffan loppuun, koska nukahdin kesken sen eilen.

– Sain paniikin, koska laitoin jakkuni parvekkeelle tuulettumaan ja ulkona oli satanut yön aikana lunta ja luulin sen hukkuneen lumeen… (1 cm – uusi yritys mother nature, tuleeko tällä kerta talvi??)

– Saannut toisen kerran paniikin, kun huomasin, ettei minulla ollut maitoa – eli no kahvia aamupalaksi.

– Aloitin kutomaan kaulaliinaa joululahjaksi saadulla langalla, ja sain paniikin koska olen kutonut ehkä 25 cm ja lanka loppuu kohta… Äiti, tarttee lisää lankaa! (Se on tuo ihana murrettu keltainen tuossa kuvassa, tuosta voi jopa tulla hieno!)

– Sinä aikana, kun kudoin, katsoin Demolition Manin :D Huippu! Teddybear! Tuo oli minun ja siskon yksi lempparileffa nuorempana ja Wesley Snipes oli ihan meijän feivoriitti!

– Sain neljännen kerran paniikin, kun katsoin pankkitilini saldon. Sisäänpääsy Harry’sin paskapuljuun maksoi 14,5 €. NELJÄTOISTAFAKIN EUROA JA VIISKYT SENTTII!! My ass! Emmä tiennykkään, että olin viettämässä synttäreitäni kunkun linnassa Silvian kanssa!

– Totaalimasentuneena sisäänpääsymakusta ja superjännittyneenä huomisesta (saan teitää läpäisinkö java-ohjelmoinnin-tentin…) ajattelin kävellä lähikauppaan hakemaan maitoa, kananmunia ja jäätelöä, eli tuhlaamaan viimeiset rahani epäterveellisyyksiin. Joten kävelin lähikauppaan, ja siinä ulkopuolella seisoi pari poliisia ja kauppa oli pimeenä. Joten kävelin sitten seuraavalle kaupalle, joka ei todellakaan ole mikään lähikauppa. No raitista ilmaa ja lenkkiä jne blabla. Huokaus.

– Tullessani kotiin avasin jäätelöpurkin ja katsoin hetken Mamma Miiaa ihan järkyttyneenä mitä paskaa se oli. Ja söin siis 0,5 litraa wienernougat-jäätelöä nälkääni! Oho hupsista. En tiedä kumpi on pahempi, jäätelön syöminen nälkään sekunnissa vai se, että osaan melkein kaikki Abban biisit ulkoa. Siis mähän en oo koskaan edes kuunnellut niitä, mä en edes tykkää niitten musiikista. Miten tämä voi olla mahdollista? MITÄ TÄMÄ TARKOITTAA??

– Joo ja tiskasin myös.

Oliko muilla kiva sunnuntai? Tällainen sunnuntai tänään täällä Örebrossa. Please pitäkää peukkuja ja varpaita ja vaikka mitä, että läpäisen tuon tenttihomman nyt. En millään jaksaisi mennä sinne tekemään sitä tenttiä uudestaa – se olisikin sitten seitsemäs kerta. Siis ampukaa mut!

 

 

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.