viimeisen kerran, kun täytin kaksikymmentä-jotain

Epäonnistunut pannukakku-kakkupohjat lyötiin yhteen, väliin laitoin lemon curdia ja kermavaahtoa, jossa oli sitruunankuorta ja vaniljasokeria. Päälle tein jonkun tuorejuustokuorrutuksen, sitruunan makuinen of kårrs. Ja koko hirvitys piilotettiin noin viidelläsadalla kilolla glitteriströsseliä. TADAA! Kakun näköinen katastrofi!

Aika kompakti kakku, mut itseasiassa ihan hyvä ja raikas, kiitos sitruunaisen täytteen. Oli kuulemma aika iso success, eikä kukaan saannut mitään ruokamyrkytyksiä! Se on aina hyvä merkki! Mutta edelleenkin mua otti päähän se, että se pohja epäonnistui, hehe.

Tässä on Sara, joka oli illan toinen sankari. Saatiin molemmat tuollaiset karkkirannekorut lahjaksi. Plus ehkä aavistuksen liikaa alkoholia, joka näin tuntuu näin dagen efter ei niin kivalta :D (siis se ajatus siitä kaikesta alkoholista yhyyy.. Mutta hyvä, että sitä on sitten ensi kertaan!!) Syötiin kakkua, vieraat lauloivat meille, juotiin Minttua (yhyhyy) ja juteltiin ja naurettiin ja pidettiin hauskaa. Tämän kuvan ottamisen jälkeen unohdin ihan kokonaan kamerani olemassaolon, joten aika laiha kuvasaalis näistä pippaloista.

Lopuksi hinasimme itsemme Harry’s nimiseen baariinsysteemiin tanssimaan kunnes jalkoihin sattui ja sen jälkeen kipitin kotiin aika aikasin. Ei tän ikänen enää jaksa vetää pilkkuun asti! Tämän päivän oonkin sitten maannut sängyssä, syöden ihan mitä vaan olen löytänyt jääkaapistani ja katsonut esim Nunnia ja Konnia. Se on kyllä niin huippu-leffa ja  nostalgine! Nyt voikin sitten huilia, seuraavat pippalot tiedossa vasta maaliskuun lopussa, thank god! Ellei kukaan nyt sitten päätä hankkia synttäreitä helmikuussa…

Tässä odotan lähinnä nyt, että joku ihana ihminen sattuisi tulemaan moikkaamaan mua ja mun sotkusista kämppää ja tuoda ehkä pizzaa ja kokista mukanaan. Mutta se taitaa jäädä haaveeksi, tietääkseni kukaan ei ole tulossa tänne. Näkkileipä it is! :D

Mikä on porukan lemppari-krapulasafka?  Mun on ehdottomasti pasta carbonara! Tai kebab. Tai pizza. Tai itseasiassa ihan mitä vaan paitsi hampurilaiset.

Nyt ajattelin mennä jatkamaan tätä kuolemaa! Mukavaa lauantai-illan jatkoa! Pitäkää itsenne ihmisinä! ♥

 

7 vastausta artikkeliin “viimeisen kerran, kun täytin kaksikymmentä-jotain

 1. Lemppari-krapulasafka…hmm, tyynyn kulma? :D Joskus muistan vaakatasossa ranskalaisia vetäneeni…Aika harvoin tulee nykyään kunnolla alkomahoolia juotua, sillä en enää kestä näitä vanhusiän darroja…en vaan kestä.

  Mutta melkoisen värikäs kakku, sanoisinko! :D

  Tykkää

  1. Joo tyynynkulma on kyl yks munkin lemppari! hehe.. Joo sama täällä emmäkää juo kunnolla melkein koskaan enää. tää päivä oli ihan jäätävän kamala!

   Se voittaa, kenellä on eniten E-värejä kakussa :D

   Tykkää

  1. Kiitos kiitos :) Oli kyllä haastavaa ja sotkuista tehdä tuo kakku, vaikka vähän epäonnistuikin niin loppujenlopuksi oli ihan hyvää :)

   Tykkää

 2. Voi, että mikä kakku! Sulatti sydämeni! :D

  Ja krapularuoka.. Sellasessa normidarrassa ehdottomasti kebab! On sitä kuitenkin darroja ollut, jolloin ei ole kuin mustikkakeitto mennyt alas :D

  Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.