puolikas vaivainen piste

Mulla on ehkä viisimiljardia asiaa, jotka pitää hoitaa ennen huomisia synttäribileitä. Ja mulla ei näytä olevan yhtään minuuttia ylimääräistä aikaa tehdä niitä. Meillä on huomenna koulussa puolen opintopisteen arvoinen seminaari. Siis puolikas vaivainen piste. Ja me joudutaan tekemään ihan tajuttomasti töitä tämän puolikkaan pisteen takia, tänään! Meille ei niinku voitu opettaa tätä yhtään aikasemmin kun vuorokautta aikasemmin.

Ei siinä muuten mitään, mutta meniin uuden vuoden juhlissa lupaamaan, että mun ja Saran synttäreillä tarjoan kakkua. Ja mikä on vieläkin pahempi juttu, on että kaikki muut muistavat mun sanoneen tämän, paitsi minä itse. Tyypillistä. Ja minähän en muuten ole niitä, jotka ostavat valmiita kakkuja, vaan teen sen itse. Koska kerran aikoja sitten, olin aika kakkumeisteri. Tosin nyt siitä on ehkä sata vuotta, kun viimeksi kakkuja leivoin. Ja tästä voi nyt tulla ihan mitä vaan, koska tulen tekemään sen keskellä yötä, kiitos tuon puolikkaan opintopisteen. Puolikas!!!

Yks juttu vielä. Olen kävellyt koululle ja takaisin ja joka paikkaan tällä viikolla. Näin nopeasti laskettuna, sain saldoksi tähän asti noin 30 km, kolmena päivänä. Mun jalkoihin ja perseeseen sattuu (en ole siis liikkunutliikkunut piitkään aikaan!) siis aivan äärettömän paljon just nyt – ja ajatus kouluun kävelystä tänään itkettää, mutta kuitenkaan en aio ottaa bussia. En ymmärrä, miksi kaikki koulussa aina saa sydärin kun sanon, että kävelen kouluun.. joka päivä 8 km (4 km, jos oon Ändillä..) Siis eihän siihen mene kun ehkä 40 minuuttia (yhteen suuntaan) ja saa päivittäisen liikunnan, raitista ilmaa etc. Kaikki muut vaan: Mä asun tossa nurkan takana ja tuun bussilla/pyörällä/autolla, en ikinä jaksaisi kävellä noin pitkälle, miten sä jaksat,?? Milloin kaikista tuli niin laiskoja?

Itseasiassa unelmoin jo lauantaista, silloin mulla ei ole mitään tekemistä, juhlat ovat ohitse ja saan nukkua niin kauan, kun vaan haluan ja makaa koko päivän sohvassa elokuvia katsellessa. Onko tää nyt se merkki siitä vanhenemisesta? En yhtään odota huomisia (omia) bileitäni, vaan odotan krapulapäivää? Wtf?

Anyhows, show must go on!

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.