juoksutrikoot ja zooey

Tänään on ollut pitkä ja rasittava päivä. Tai no okei.. pitkä vaan. Kävelin kouluun luennolle, koska pyöräni (taas vaihteeksi) sanoi sopimuksen irti, ja paluumatkalla kävelin vesiräntä-lätäkköön (se cm lunta mitä me saatiin, suli ja aamulla/päivällä oli 3 cm räntää – tiedän, doesn’t make sense!) tietämättäni, että kengät falskaa jostain. Eli siinäs kävelin 4 km läpimärällä kengällä/sukalla.. ja oli muuten aika kylmäkin. Kotiin päästyäni jouduin suihkuttelee jalkojani  melkein kiehuvalla vedellä, jotta sain tunnon takaisin.

Ja sen jälkeen lähdinkin Stadium Outletiin (ja nyt räntä oli sulanut pois, mutta asfaltti oli jäätynyt? Wtf?), joka on tuossa meilkein naapurissa, juoksutrikoita etsimään, mutta enpäs löytänyt. Harmi. Pitää siis mennä katsomaan, jos niitä on ihan normaalihintaan oikeassa Stadiumissa. Tuon Outletin vieressä on muuten aika vaikeaa asua. Välillä sieltä löytää maailman mageimmat jutut todella halvalla, kuten esim Niken Lunarglidesit – pinkkinä! – puoleen hintaan, kun se on loppu kaikista muista paikoista. Äitini ja siskoni taisi tyhjentää koko paikan viime kesänä. Nyt on taas kamaa siellä :D Noh, juoksutrikoiden metsästys jatkunee huomenna.

On pakko aloittaa tuo juokseminen taas vaihteeksi. Ajattelin, jospa uudet treenivaatteet hommais motivaationi takaisin. (Huijaanko vaan itseäni??) Kohta on vaan 5 kuukautta jäljellä, kunnes on aika juosta Vårruset. Ja minähän en halua olla viimeisenä! Dämn. No, kai se on hyvä aloittaa pienillä jutuilla, kuten koululle ja takaisin kävely? Babysteps.

Ihan vaan näin vähän off-topicina. Eikös Zooey Deschanelin Golden Globe- kynnet oo muuten aivan mahtavat?? Miten joku voi olla niin ihana, kun Zooey? Kuva Zooeyn Instragramista.

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.