kissankarvoja lakkapullossa

Kaikkein eniten mua ärsyttää elämässä se, että olen allerginen kissoille. Haluaisin niin kovasti hankkia jonkun pienen reppanan kissan, joka nukkuisi sylissäni kun katson elokuvia, nukkuu tyynylläni öisin ja joka herättää minut aamulla, koska sillä on nälkä ja joka pitää mulle seuraa kun opiskelen. Semmoisen ihanan karvaisen pienen otuksen, tiedättehän? Mutta vielä en ole törmännyt kissarotuun, joka ei aiheuttasi minulle hirveitä allergisia oireita, kuten tulenpunaisia kirveleviä silmiä, valuvaa nenää, viisisataamiljoonaa aivastusta ja ihottumaa. Tämä on ehkä tyhmin idea, mitä universumi keksi – kissa-allergia. Kissat ovat ehkä maailman parhaita otuksia ever. Tahtoo oman pienen karvapallon!

No, miten tämä liittyy tuohon kuvassa olevaan Elnett-lakkaan? No, olen lukenut vähän sieltä sun täältä, että Elnett olisi harvinaisen hyvä lakka (joku jopa sanoi paras ever) – koska tuota lakkaahan on ollut olemassa melkeinpä siitä asti kun pyörä keksittiin, eller jopa kauemminkin. Ja koska tarvitsin jonkun pienen lakan tänne Ändille (en voi elää ilman lakkaa) päätin sitten kokeilla tuota Elnettiä. Eilen pistin hiukset kuosiin ja lakan päälle ja kävelin yliopistolle tekemään tenttiä.

Puolessavälissä tenttiä nenäni alkoi valumaan, nenää kutittamaan ja kurkkuakin kutitti hirvittävästi. ”Hitto, onko joku salakuljettanut kissansa/koiransa tänne tai kenties pukeutunut kissan/koirankarvoihin? Vai onko joku taas vaihteeksi kaatanut litratolkulla jotain vahvaa hajuvettä päällensä?” mietin nenä valuen ja ärsyynnyin hieman, etten oikein kunnolla voinut keskittyä tentin kirjoittamiseen oloni takia. Tietyt hajuvedetkin aiheuttaa allergisia reaktiota mulle, siksi joudun yleensä testaa hajuvesiä useita kertoja, ennen kun päätän ostaa mitään. Ja yleensä henkilöt jotka uivat hajuvedessä aiheuttavat välillä niin pahoja allergisia reaktioita julkisissa kulkuneuvoissa, että saan melkein astmakohtauksen.. (Ajatelkaa hei tätä ensi kerralla kun uitte siinä hajuvedessänne – liikenteessä on paljon allergisia ja astmasta kärsiviä ihmisiä, joiden matkasta teette helvetin!)

Kuitenkin, takaisin itse asiaan. Jouduin tekemään tentin ekstra nopeasti, koska oloni paheni entisestään. Tunsin, että tappava päänsärky olisi tulossa. Joten äkkiiäkkii tentti valmiiksi ja sitten ulos raittiiseen ilmaan. Kävelin takaisin Ändille ja hetkellisesti voin jo paremmin. Vähän ajan päästä Ändillä ollessani, oireet tulivat takaisin. Dämnation. Aivastelin kun viimeistä päivää. Kesti hetken yhdistää, mikä se  kamala haju oli, joka oli ympärilläni koko ajan. Aivot raksutti hetken (huom, tein tentin kello 8 aamulla – aivot ei toimi siihen aikaan, varsinkaan lauantaisin!!) – kunnes muistin käyttäneeni Elnettiä! Kävin sutaisemassa yhden painalluksen päähäni ihan vaan kokeillakseni ja juu – aivastus – siinähän se syyllinen olikin. Kuitenkin olin liian laiska jaksaakseni pestä pois tuon paskan hiuksistani, joten vietin koko eilisen päiväni aivastellen ja nenä valutessa (joo oma moga, tiedetään…)

Joten, nyt ihmettelen, että mitä nuo L’Oréalin porukat oikein on laittanut tuohon lakkaan? Viidensadan kissan/ koiran karvoja vai (tiedän, se on se hilse joka aiheuttaa allergisen reaktion – yritän olla hauska.. spare me)? Heinää?? Maitoa? Hevosenkarvoja? (Olen siis allerginen näille kaikille.) Vai oletteko tehneet tappavan yhdistelmän kaikista noista aineksista? Ja yksi asia vielä, jota ihmettelin. Purkissa luki ”Extra Strong”. Extra strong my ass! Siinä ei ollut mitään pitoa. Ja lisäksi, lakka haisee ihan mummolta. Joten L’Oreal: vee-tee-äf?? What have you done?

Onneksi tappava lakka on jo poissa mun hyllyltä, kaveri adoptoi sen multa (kaveri jolla on siis kissoja – joten en usko, että se on sille allerginen.. hehe, en suinkaan halua pistää vahinkoa kiertämään..) Olen kokeillut varmaan satoja eri lakkoja elämäni aikana, mutta tällaista reaktiota en ole ikinä kokenut (minkään kosmetiikan tai hajun kanssa)! Kysmys kuuluukin, onko tätä tapahtunut muille? Onneksi ostin pienen pullon, etten sitä megaa. Nyt pitääkin sitten mennä takaisin etsimään jotain vähemmän tappavaa lakkaa… Mikä on teidän lemppari-hiuslakka? Voitteko suositella jotain hyvää, ei niin haisevaa lakkaa, jossa on oikeasti voimakas pito? En siis ole vieläkään löytänyt lempparilakkaani.

Kuitenkin, jos Elnetille pitäisi antaa pisteitä, se saisi kyllä miinus kymmenen – vähintään. Pettymysten pettymys. Ja tappavaa paskaa.

4 vastausta artikkeliin “kissankarvoja lakkapullossa

    1. Heheh, et menettäny mitään sillä, että annoit sen pois ;)

      Hei kiitti vinkistä, pitääkin katsoa jos löydän sitä täältä tuppukylästä jostain. Tigillä on kyllä ah niin ihania juttuja, ainoo huono puoli niissä on hinta, josta varsinkin opiskelijan lompakko ei oikein tykkää :(

      Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.