hetken lumoa ja dekadenttiä elämää

Vaikka eilen olinkin vähintään puolikuollut tentin jälkeen, sain itseni hinattua kaupungille katselemaan mitä alennusmyynneissä oli tarjolla. No koska lähdin matkaan about tuntia ennen kun kaupat sulkivat (kl 16 – yksi huono puoli Ruotissa – vaatekaupat ja sellaiset sulkevat aivan liian aikasin – paitsi ehkä Tukholmassa..) joten saalis jäi aika laimeaksi. Ihastuin tähän Lumenen ”Hetken lumo”-kynsilakkaan ja se oli pakko saada. Olihan sentään syntymäpäiväni, joten pakko lakata kynnet rinsessalakalla. Pullossa lakka näytti aivan ihanalta, mutta jotenkin kaikki glitterihileet häviävät kynsillä. Voihan blää. Kynnet näyttävät kyllä metallic-lilalta, mutta olisin toivonut enemmän glitteriä. Sellaista in your face glitteriä. Yhyy. Ja lisäksi lakka tarvitsi 3 kerrosta, jotta peittävyys oli tarpeeksi hyvä. Arvatkaa oliko vaikeuksia odottaa, että kynsilakka kuivui? Varsinkin koska mulla on välillä aika vaikea adhd? No oli. Mikä pettymys. Onneksi lakka oli alennuksessa.

Löysin maailman pienimmän sormuksen Lindexin aleista. Maksoin tästä kokonaiset 25 kruunua. On olemassa mahdollisuus, etten koskaan tule käyttämään tätä, koska se ei ole ollenkaan mun tyylinen, vaikka onkin todella näyttävä ja nätti. No vaikka koristeeksi sitten korulaatikkoon ha ha ha.

Lisäksi löysin tämän kaulakorun Glitteristä 75% alessa. Eli pakko ostaa. Nyt voinkin sitten koristella itseni kristallikruunun muovisella kristallilla. Eh eh. Ei tuokaan oikein ihan ole minun tyylinen koru. Voi olla, että ostin sekä sormuksen, että tuon kristallikruunu-killuttimen vaan sen takia, koska ne olivat melkein ilmaisia.

Olipas muuten harvinaisen prinsessamainen dekadentti päivä eilen. Rinsessa kynnet ja rinsessa koruja. Ja lisäksi Ändi tarjosi ruuat (jonka tosin itse jouduin loppupäässä tekemään… huijari) ja sitten syötiin prinsessakakkua (jota söin vielä iltapalaksikin). Om nom. Muuta en sitten tehnytkään, paitsi istuin sohvassa koko päivän ja katsoin leffoja ja sarjoja ja mussutin irtokarkkeja. Aivan sanoin kuvaamattoman ihanaa. Voisin kuvitella, että Marie Antoinetten elämä oli juuri tällaista (jos siihen aikaan olisi ollut elokuvia siis). Kahden viikon killeriopiskelut ohitse tältä erää. Huomenna aloitetaan uudestaan, joten illan aion viettää taas vaihteeksi sohvalla makaen.

PS. Wiie, meille tuli vihdoinkin jopa sentti lunta! :D

4 vastausta artikkeliin “hetken lumoa ja dekadenttiä elämää

    1. Joo niin oli. Oon hukannut sen.. Mulla on sellainen mielikuva, että kivi irtosi, ja sitten otin sen sormesta poies ku kaveri piti korjata. Sen jälkeen en ole sormusta nähnyt, tää tapahtui siis öö tammikuussa. On hyvin mahdollista, että joku oli aika umpitunnelissa silloin.. eh eh.

      Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.