viikonlopun leffavinkki: your highness

Oletteko huonon huumorin ystäviä? No siinä tapauksessa Your Highness on täydellinen pätkä teille. Tässä elokuvassa on runsaasti huonoa läppää, olematta kuitenkaan ihan liian yliampuvaa. Mukana esim James Franco (om nom) ja Danny McBride, sekä Natalie Portman, joka kerrankin ei ole sairaan ärsyttävä (esim Star Wars leffat jne jne).

Olen toki nähnyt monta paljon parempaakin komediaa, mutta tämä on sellainen juuri hyvä ja sopiva katsottavaksi viikonloppuna, kun laiskottaa vähän extra paljon. Niitä viikonloppuja, kun aamulla kello kahdeksalta menet kirjoittamaan tenttiä ja sitten palaat kotiin ihan kuolleena, etkä halua nostaa sormeakaan koko päivänä.

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.