it’s my party and i cry if i want to

29 vuotta sitten tämä mahtava biisi oli ykkösenä Billboardissa, eli Maneater. Tämä oli ihan varmasti enne, sillä minä päätin syntyä juuri sinä päivänä (”oujee ne kutsuu mua nyt pakko tulla ulos äkkiiäkkii!”) Eli jes, mittari näyttää tänään 29, eiliseen 28 verrattuna. En löytänyt mitään uusia ryppyjä, selkä toimii niinkun pitäisikin, polviin ei satu, muisti toimii suhteellisen hyvin, tissit ei roiku polvissa, näkö on sama kun eilen, ja osaan laskea ainakin sataan (en jaksanut laskea enempää). Joku mulle kertoi, että mitä lähemmäs kolmeakymppiä tulee, sitä enemmän repsahtaa. Miksi en ymmärrä tätä lausetta? Minä olen ainakin elämäni kunnossa!

Olen tänään jo ehtinyt kirjoittaa yhden tentin, joka oli taas vaihteeksi sata kertaa vaikeampi kun edellinen. Pitäkää nyt niitä samperin peukkuja, että läpäisin, muuten itken vuoden. Sitten kun tulin ulos koulussa kävelin suoraan pylvästä kohti (ja mitä mä sanoin tuosta elämäni kunnossa olemisesta?) Tottakai ympärillä oli reippaasti ihmisiä… there always is! Miten te yleensä tuollaisista tilanteissa teette? Leikittekö, että mitään ei tapahtunut ja lähdette äkkiiäkkii vetää paikalta, vai nauratteko itsellenne, vai vedättekö herneet nenään? Tällä kertaa repesin kyllä nauruun ja lähdin pää pystyssä kävelemään pois hihitellen. En oikein ymmärrä, että jos koulunpihalla ihan random oven edessä on yksi random pylväs, miten voi olla mahdollista, että siihen törmää?? Vain minä onnistun tässä.  Normaalisti yritän häipyä paikalta niin nopeasti kun pystyn.

Ja aamupalaksi söin Star Wars jäätelöä! :D Oli muuten sairaan hyvää, vaniljajäätelöä salmiakkisysteemillä ja lakritsikastikkeella. Om nom nom. Koska äiti sanoi, että tänään saan tehdä ihan mitä vaan koska on mun synttärit! Tästä on hyvä käynnistää päivä. Kaksi päivää ilman mitään pakkoja! Ihanaa! Paitsi, että tänään pitäisi kävellä kaupungin toiselle puolelle äänestämään.. En tosiaan ole vielä kuitenkaan päättänyt, että ketä sitä äänestäisi… No katsotaan sitten kun pääsen sinne kaupungin toiselle puolelle? Saako taksilla matkustaa ilmaiseksi, jos on synttärit? Ai ei? Höh.

Mitäs te, onks synttärit jeejee juttu, vai ihan perseestä?

2 vastausta artikkeliin “it’s my party and i cry if i want to

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.