pippuria, suolaa ja hikeä

Minäkin oih niin haluaisin tällaiset suola- ja pippurisysteemit. Mutta nämä eivät ole mun, vaan itseasiassa Ändin, joka sai ne joululahjaksi mun äidiltä. Mietin koko sen ajan kun kotonakotona olin, että huijaanko kaikkia ja otan nuo itselleni (MOHAHA) – eihän tuo Ändi siitä mitään saisi tietää – koskaan. (”Kyllä äiti, Ändi tykkäsi lahjastaan mm mm joo..” – MOHAHA). Ja täten mulla olisi maailman kuuleimmat suolapippurisysteemit. Sokoksesta tai Prismasta. No onhan mulla mun pöllöt, kyllä minä selviän.

Ja sitten ihan asiasta kukkaruukkuun taas vaihteeksi. Tiedättekö sellaisia superduperexcellent-deodorantteja? Niitä, jota voi käyttää vaikka kerran pari viikossa ja ne pitävät aivan tajuttoman hyvin. Veikkaan, että niissä on ihan tajuttomasti kemikaaleja, jotka syövyttävät hien tai jotain. No käytän sellaista, jonka nimi on Absolut Torr (Tosi Kuiva på finska). Sika-mahtavaa kamaa!! (Tosin vinkki koutsilta, älkää siis missään nimessä laittako tuota deodoranttia heti sen jälkeen, jos olette sheivanneet kainalot – se kirvely on jostain ihan toiselta planeetalta!! – Tai kokeilkaa vaan, jos haluatte itkeä koko yön koska kainalot ovat kirjaimellisesti tulessa (tiedän, olisihan sen voinut pestä poiskin…)) Koska hielle haiseminen ei ole todellakaan kivaa, ei itselle eikä varsinkaan liikenteessä olevia kanssaihmisiä ajatellen.

No, nyt muistini on jostain kumman syystä alkanut pettämään aika reippaasti (hiljaa siitä iästä jo!!) Meinaa mun on aika vaikeaa muistaa, milloin olen käyttänyt tätä kerran-kaksi-viikossa-käytettävää-deodoranttia. Joten yleensä lähden kaupungille/koululle liikenteeseen ja sitten yhtäkkiä huomaanki haisevani hielle, koska edellisestä käyttökerrasta on kulunut aika monta päivää. N-o-l-o-a. En kuitenkaan haise sillä tavalla kun alkoholisoitunut Pekka, 62, joka makaa siellä Herttoniemen penkillä paskat housuissa, mutta sillä tavalla, että sen huomaa. Ja itsetuntoni romahtaa jonnekkin maan keskipisteeseen asti ja mulle tulee todella epämukava olo ja haluan vaan kotiin kuolemaan häpeästä. Eli. Pitäisikö taas alkaa käyttää niitä ihan normaalia Rexonia vai laittaa kännykkään jonkinnäköinen muistus: Muista käyttää dödöä tänään kello 8 aamulla ja laita sitten se muistutus kolmen päivän päähän, jookos kookos? Mitä mun aivoille ihan oikeasti on tapahtunut? Ja taas kerran, hiljaa siitä iästä! Onko kellään muulla tällaista ongelmaa, vai onko se taas vaan minä jolla on ongelmia deodorantin(kin) kanssa?

Bad Dog and Rob Cat has left the building.

4 vastausta artikkeliin “pippuria, suolaa ja hikeä

 1. Itsekkin olen käyttänyt samaa tavaraa muutama vuosi sitten kun tavallinen dödö tai antiperspirantti ei riittäny. Muistaakseni silloin tein niin et käytin sitä parin viikon välein, mut sit käytin myös tavallista dödöä välillä. Mulla se systeemi toimis ihan hyvin. Torrin käyttö vähensi hikoilua ylipäätään ja dödö sit toi vähän lisäekstraa. :) Mut auttaisko muistamista vaiks se et laittaisit aina samana viikonpäivänä.

  Tykkää

  1. Joo tota voisikin kokeilla, vaihtaa noita dödöjä, kiitti vinkistä! Hyvä idea, tosin pitää sitten vaan muistaa, että mikä päivä on milloinkin :D eilen luulin, että oli tiistai. oho hups.

   Tykkää

  1. Tiedän.. Lagerhausista, tuosta pöllöjen lempikaupasta – yllättäen, joku vuosi kaksi sitten :) jos kyllästyn niihin sendaan ne sulle! ;)

   Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.