viikon ♥ ihanat: nebula-mekoista, halinalleista ja glitterileivoksista.

 Ou. Mai. Gaad. Nämä Christopher Kanen nebula-vaatteet. Got to have them all! Tai tuota, sitten kun olen IT-miljonääri, ehkä. Muuten en hirvittävästi oikein välitä siitä, mitkä designerit tekevät mitä jne.. blabla tiedättehän. Mutta. Noissa. Mekoissa. On. IIK! Nebuloita (tiedän, ettei tämä ole suomeksi oikea sana – kieltäydyn käyttämästä niinkin tylsää sanaa kun kaasupilvi). Siis. Ou. Mai.Gaad. (klikkaa suuremmaksi) Sillä välin kun IT-miljoonia odotellaan pankkitilille, voisi tämä versio Black Milk Clothingilta toimia korvikkeena tai miten olisi vaikka uimapuku? Legginssit? Hame? Tosin tuossa katselin kukkaroni saldoa ja se on aika reippaasti miinuksella… Mitä jos ottais vähän maaliväriä esille, ja tekisi itse? Ai ei hyvä idea? Okei. Ei sitten. Mutta tilaus lähtee tuonne heti kun saan töitä. Niinku pronto. Tai siis, kuitenkin jotain 500 kruunua leggareista.. ööh? Mutku. En ole koskaan näin rakastunut johonkin vaatekappaleisiin, kun noihin galaxy-kuvioisiin. Vaikka nuo on paljon yli sen kipurajan, mitä vaatekappaleesta suostuisin maksamaan. Kaverini, joka näistä vaatteista kertoi, oli ihan samaa mieltä. Mutta kuitenkin. Töitä ja sitten tilaus ja saan pukeutua nebula-ihanuuteen! (Miksi muuten nebula on suomeksi niinkin tylsä sana, kun kaasusumu? Kun se melkein kaikilla muilla kielillä on jotain nebulaa tai nebulosa, ja täten kuullostaa iiihanalta, kauniilta ja mystiseltä!? Tylsää!)

Linkkirakkautta: Paskat kirppislöydöt. Itsekin aika usein varsinkin second hand kaupoissa pyörinyt ja ihmetelly kovaan ääneen kaikkea roinaa mitä siellä myydään ja usein ihan tajuttomaan hintaan. Miksi en itse tajunnut tällaista blogia perustaa? Aivan mainio idea! Kannattaa näköjään klikata ihan rändöm blogeihin Blogilistalla (kuten esim tänne höhö) siellä näköjään on niitä helmiä kaikkien GT-Guess-HååÄm-”trendimuoti”-blogien seassa. Kuten juuri tämä Paskat kirppislöydöt ja tottakai tämä. Höhö.

Vaikka olenkin yrittänyt päästä eroon näistä ns. ei aikuisille tarkoitetusta tavaroista, niin en voinut vastustaa näitä Halinalle-kuullokkeita. Ne ovat vaan niiiiiiin suloiset. Ja vaaleanpunaiset. Vaikka ne eivät pysykään mun korvissa (liian pienet – liian suuret?) ja olen liian laiska vaihtaa sitä juttua mikä ne nyt on siinä kuullokkeessa, ja äänentoisto on enemmän tai vähemmän perseestä – kuitenkin nämä ovat ihan mun uudet pride and joyt. Ostettu Itäkeskuksen Cybershopista.

Viikon fika: hopea-GLITTERI-punssirulla. En mitenkään saannut sitä kimaltelevaa pintaa mukaan kuvaan (kiitos paskakamera) mutta uskokaa – se kimalteli ihan oikeasti! Klitteriii! Vasakonditori oli paikka missä näitä löysin. Om nom.

Muut ♥ jutut:
Opiskelumotivaation löytäminen ♥ Ahaa-elämys ohjelmoinnissa, olen kaivannut sitä pitkään. ♥ Stargate: Atlantis ♥ Päästä toiselle haastattelukierrokselle johtuen eräästä duunista, jota todella, todella haluaisin, pitäkää nyt niitä peukkuja mulle! ♥  Viikottainen pasta carbonara ♥ Synttäreitä odottaessa (kyllä rrrakastan synttäreitten juhlimista ja vanhenemista – mutta olen aika yksin tämän kanssa, miksi?!) ♥ Olen aloittanut oman Bucket-listan tekemisen, ja tällä ei muuten ole mitään tekemistä sillä, että minulla on enää vuosi jäljellä kunnes mittari näyttää 30. Vaan tylsyys. Mutta siitä tulee mahtava projekti ja minulla on viisisataamiljoonaa ideaa ja unelmaa, jotka aion toteuttaa. Valoa ja tunneli ja tiedättehän kaikki nuo jutut. Ei siis mikään kolmenkympinkriisi! Eikä sillä ole mitään tekemistä tämän kanssa. ♥ Dexter-maratooni!! ♥ Uiminen. ♥ Sain vihdoinkin appi-idean ja nyt olisi pakko oppia Android-ohjelmointia! Ihanaa! Näen jo ne miljoonat edessä ja voin melkein haistaakin ne (tai tuota niin.. joo) ♥ Hiukseni ovat toista päivää suorat – tämä on ihme, josta kerron myöhemmin ♥

Ja siinäpä viikon ihanat tältä kerralla. Mikä teki teidän viikosta ihanan?

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.