joulukuu kännykän kautta katsottuna

Ja sitten on aika katsoa mitä kännykkäni tallensi joulukuusta. Näyttääkin siltä, että joko minulla on ollut harvinaisen vilkas elämä tuossa joulukuun aikana tai sitten kännykkä on ollut enemmän esillä. Veikkaan vaihtoehto kakkosta. Kuitenkin. Joulu oli lähestymässä ja piirtelin luennolla hienosti Jack Skellingtoneja. Ulkona ei ollut mitään jälkeä lumesta. Ollenkaan.

Yhtenä iltana meillä oli ystävien kanssa peli-ilta ja pelasimme Pictionary-tyyppistä peliä (budjettiversio?) Maistoin myös omituista ruotsalaista limualkohoolia. Muistaakseni se oli kuitenkin hyvää..

Koristelimme neonroosan kuusemme aika aikasin – koska se on awesome (eikä ”ihan hirvee” niinkun Heli sanoi – Heli: FUUUUUUU!! siinä mun vastaus sulle!) Ja kuusessa roikkui esim glitteri-dinosauruksia, candy-caneseja, yksi glitterihevonen ja erivärisiä metallipalloja) ja lilat valot, jotka vilkkuivat kun missäkin reiveissä. Yksi sana: Vuoden kuusi! (okej kaksi sanaa…)

Yhtenä päivänä söin taco-salaattia om nom. Toisena päivänä leikin Jediä aamutakkini kanssa. Tiedän, idiooteilla ilmaiset huvit jne.

Vietin aika paljon aikaa koulussa opiskellen budjetointia sun muita hirveitä juttuja – ja yhtenä päivänä satoi jopa lunta! Tai räntää.. Onneksi sain kyydin kotiin, koska tulin kouluun kesäkengillä. En edelleenkään ole oppinut milloin on talvi ja milloin kesä, tai no tänä vuonna jopa Äiti luonnolla on ollut vaikeaa tämän homman kanssa.

Söin valkosuklaata yhtenä päivänä ja toisena päivänä olin jouluostoksilla kaupungilla. Tosiaan joulufiilistä ei ollut ollenkaan koska lumi joka tuli pari päivää ennen sitä, hävisi aika nopeasti.

Pakotin Ändin kahvilaan jouluostoksilla ollessamme ja se oli siitä näin iloinen. Varsinkin koska kahvila pulitti sen kahvista tuplahinnan (olipas muuten kallis kahvi: 50 kruunua :D)
Itse olin näin iloinen kaikesta koulupaskasta ja rahapulasta ja odotin Suomenmatkaa todella, todella paljon.

Odotellessani matkaa, kudoin Helin skidille myrkynvihreät sukat joululahjaksi ja lakkailin kynnet lilaksi (kuvan värit ovat hieman vääristyneet.)

Ennen matkaa tein Ändille noin kilon lihapullia ja autoin pizzan teossa. Jotta sillä olisi jotain syötävää sillä aikaa, kun minä en ollut paikalla tekemässä ruokaa sille. Tiedän, periaatteessa tämä ei ole enää minun ongelmani – koska emme enää seurustele. Mutta palkkioksi saan ilmaista ruokaa haha (aika hyvä diili mun mielestä). Ja sitten hyppäsin laivaan ja olinkin jo seuraavana päivänä kaffittelemassa äidin kanssa Malmilla.

Kävin moikkaamassa Heliä ja Helin likkoja – ja ihmettelin minne tämä aika on mennyt, kun vanhin likka on jo niin iso! (On se kyllä totta, että ajankulun näkee lapsissa..) Kävin myös moikkaamassa siskoa, joka oli pistänyt kämppänsä jouluiseen tunnelmaan.

Yhtenä päivänä ihmettelin mitä oikein tapahtui My Little Ponyille ja söin Bulgarian jugurttia pähkinöiden kanssa.

Törmäsin smurffiin – en siis lipuntarkastajaan. Huom, maksan kyllä lippuni, en matkusta pummilla. Jos joku HSL:n tyyppi nyt alkaa kyttäämään mua extra paljon ensi kerralla kun olen kotonakotona käymässä. Etsin myös jotain kivaa huulipunaa, mutten löytänyt mitään kivaa sävyä, vaikka testasin about sataa. Mulla siis ei ole mitään ihottumaa kuvassa, vaan ne ovat ihan vaan väri-swatcheja.

Kävin kahvilla Jennyn kanssa ja ihailin Jennyn Banksy-kangaspussia (mäkin haluan tuollaisen, yhyy!) Ja kävin Coffee Housen vessassa ja ihailin vessataidetta.

Käytiin vähän aleissa pyörimässä, moikkaamassa Jennyn pappaa (faija, suomenruotsalaisittain) ja kerrankin sain Jennysta kuvan, jonka Jenny itsekin hyväksyi (harvinaista herkkua siis.) Note to kaikki mun tuttavat ja kaverit ja perhe: MIKSI TEITÄ ON NIIN FAKIN VAIKEAA KUVATA? Kaikki vaan kääntyy pois kamerasta ja menee piiloon.. argh!

Ihaitliin Tornia hetken ja sitten jatkettiin aleissa pyörimistä ja lopuksi sanottiinkin moimoi ja juoksin henkeni edestä junaan. Muuten olisin myöhästynyt, heh. Seuraavana päivänä olikin sitten taas aika lähteä takaisin kohti Ruotsia ja Örebrota taas vaihteeksi. En millään olisi halunnut lähteä, mutta Ruotsissa odotti tenttirykelmä, josta olisi pakko selvitä hengissä.

Laivalla ostin alennus-luksus-suklaata ja katsoin PS I love youn (Ihana) ja elämä tuntui harvinaisen dekadentiltä. Olipas muuten varmaan parhaimmat konvehdit, jotka elämäni aikana olen syönyt! Muuten nukuin koko reissun, paitsi keskellä yötä, kun laiva hieman keinui. Ja kun tarkoitan hieman, tarkoitan, että tuskin pystyin seisomaan ilman kaatumista. Huom, hyttini sijaitsi vedenpinnan alapuolella. Do the math, niinku.

Ruotsiin tultaessa paketoin muutaman myöhästyneen joululahjan ja naureskelin vähän tälle Pentikin lapulle. Lapussa on todella håånå rååtsi! Siinä pitäisi lukea: Kan rosta av utomhusbruk. Pikkumoga vaan. Ping @ Pentik, tarvitsetteko kääntäjää? Ottakaa siinä tapauksessa yhteyttä vaikka minuun, halvalla lähtee! Sitten olikin uudenvuoden-bileitten aika. Ihmettelin näitä naposteltavia: Pekonisipsi. Hyi helvetti, pahaa!

Paljon hilpeitä ihmisä. Tina yritti piilottautua käsiensä taakse. Sannakin oli paikalla ja Sara, joka oli juhlien emäntä. Olohuone oli täynnä enemmän tai vähemmän tuttuja kasvoja.

Sara sai käsiinsä Tequilaa ja siitähän ne bileet sitten lähti käyntiin kunnolla. Lapset: pysykää erossa tuosta juomasta! Hehe, petollista. Sitten vähän poseerattiin kameralle, mitäs nyt kaikki katsovat vähän eri suuntiin haha.

Ja lopuksi laitoimme ulkovaatteet päälle ja kävelimme linnalle katsomaan ilotulituksia ja toivottamaan uusi vuosi tervetulleeksi. Ja eksyimme kaikki toisistamme. Ja sen jälkeen menimme pikkuporukalla syömään hikisiä hampurilaisia ja kotiin nukkumaan.

Ja sellaiselta näytti joulukuu tältä kertaa. Kuten sanoin, harvinaisen vilkas joulukuu.

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.