viikonlopun leffavinkki: tucker and dale vs. evil

Ändi jankutti sata vuotta, että minun on pakko nähdä Tucker and Dale vs Evil. Ja mää vaan: Kuullostaa paskalta – en aio katsoa. Kunnes se pakotti mut (kirjaimmellisesti) toissa päivänä, kun olin juurtunut kiinni sohvaan (noin about). Ja voihan voihan – miksi en kuunnellut sitä aikaisemmin? Sillä tämä on MAINIOTA komediaa! Elokuva on ns parodia olematta tyypillinen melbrooksleslienielsen-parodia (eli tuota – yliammuttu deluxe) kauhuleffoista. Tiedättehän: muutama college-nuorta lähtee jonnekkin keskelle ei mitään, missä on outoja landepaukkuja? Ja sitten kaikki kuolee? Sellainen parodia, mutta siis mainio – paljastamatta liikaa. Niinkun samassa kategoriassa kun Shaun of The Dead. Siis aivan huippu! Nauroin kippurassa alusta loppuun asti! Pakko mainita vielä, että Alan Tudyk tekee kyllä niin mainioita rooleja! Suosittelen!

Yksi vastaus artikkeliiin “viikonlopun leffavinkki: tucker and dale vs. evil

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.