tunareiden maailmanmestaruus. minne voi ilmoittautua?

Jos maailmassa olisi joku tunareiden turnaus, mä voisin mennä sinne ja vetää kotiin maailmanmestaruuden. Jotenkin tänään heräsin seiskalta, joten mulla piti olla tooodella paljon aikaa ennen tenttiä (pyörällä kestää 7 min sinne). Noh, jotenkin kuppailin ja olin koulussa minuuttia ennen tentin alkua (miten mulla kesti 1.25 h matkaan??). Enkä edes ollut herännyt kunnolla, näin kaiken kahtena. Ja sitten ottaessani tenttikamoja laukusta, huomasin unohtaneeni lukulasit kotiin. Aina. Siis mä unohdan aina jotain tenttiin tarvittavia kamoja, jos en lukulaseja, niin henkkarit (silloin ei pääse edes sisään), jos henkkarit muistan, niin unohdan kynät, jos kynät muistan niin unohdan koko ilmottautumisen. En tajua, miten se voi olla niin vaikeaa? Siis tuohan on simppeliä matematiikkaa: ilmottautuminen + kynät + pyyhekumi + lukulasit + henkkarit = tentti (eli 1+1+1+1= 4 = success! Missä mä olin kun tämä käytiin läpi ala-asteella?)

Tentti alkoi. Ensimmäiset 10 minuuttia yskin ja hikoilin, koska pyöräilin koululle nopeammin kun Speedy Gonzales juoksee metrin ja kysymykset näyttivät ihan sumuiselta heprealta. Noh, siinäs sitten piti löytää se sisäinen rauha (HAHAHA) ja sitten vastattiin kysymyksiin. Ihme kyllä, taidan ymmärtää tämän opiskelun pointin – jos lukee tenttiin – tentin voi läpäistä. Miksi kukaan ei tästä kertonut minulle aikaisemmin? Ei tarvinnut kehitellä omia vastauksia ja toivoa, että saa niitä säälipisteitä ja täten läpäisee tentin. Vaan tällä kertaa tiesin ainakin muutaman vastauksen, josta ihan varmasti pitäisi tulla (ei sääli) pisteitä kiitettävästi. Pitäkää nyt vaan niitä peukkuja! Tosiaan ihmettelen sitä, miten mä itseasiassa kykenin vastaamaan noin moneen tenttiin, vaikka en ihan hereillä ollutkaan.

Kun tentti oli valmis niin ajattelin että ÅÅH, nyt kotiin takasin nukkumaan äkkiä! Hinasin itseni tenttisalista pyörälle. Pyörä.. ssä ei ollut mitään ilmaa jäljellä! *insert random kirosana* En huomannut mitään kouluun mentäessä… Joten jouduin kävelee. Kesävaatteissa. (Noku tuo keli ei osaa päättää, että ollakko kylmä vai ollakko lämmin!! Mistä minä voisin tietää mikä keli tänään on?? Älä sä äiti siellä mumise mitään, että luulis mun oppineen jo – emmä opi! Tiedäthän.. ) Noh, siinäs sitten ehdin herätä aika reippaasti kotiin käveltäessä.

Tunareiden maailmanmestaruus. Minne voin ilmoittautua? Ja ei, mä en halua sellaisia mummonauhoja mun laseihin.. olen vielä liian nuori niitä käyttääkseni! (ping @ sisko) Otetaan tämä puheenaiheeksi sitten kolmikymppisenä, hehe.

Ja tässä muuten päivän naurut, klassikko: Evil Owl!! :D:D

Yksi vastaus artikkeliiin “tunareiden maailmanmestaruus. minne voi ilmoittautua?

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.