vapaapäivä? mikä se on? voiko sitä syödä? ja vaaleanpunaisia (ei syötäviä) juttuja.

Teillä muilla on tänään vapaapäivä, jei. Me opiskelijat emme tiedä mitä ”vapaapäivä” tarkoittaa, huomenna olisi tentti ja tänän kerrataan kaikki, jotta tentti läpäistään. Jotenkin mua ottaa vähän päähän nuo uusintatentit lauantai-aamuisin. Aamuisin. Siis. Kuka pystyy aktivoimaan aivonsa lauantaisin ylipäätänsä? Meidän ihmisten geeneihin on ohjelmoitu: Lauantai – equals vapaata – älä ajattele, älä tee mitään. Vai onko tämä vaan joku mun juttu?  Ja ensi viikolla on muuten kaksi tenttiä. Yksi normaalisti keskellä viikkoa, ja toinen – wait foor it – lauantaiaamuna. Mun syntymäpäivänä. Oikea kunnon synttärilahja. ”Tuossa sulle luuseri jotain tekemistä, koska et osaa ohjelmoida – tentti! Ja btw hyvää syntymäpäivää. Luuseri.”

Stressi onkin aiheuttanut sen, että kynteni saivat kyytiä. Heti kun stressilevellit on maksissa, revin tai puren kynsiäni. Tämä on varmaan jokin juttu, joka jäi jäljelle siitä, kun pienenä purekselin kynsiäni. Silloin ne vasta olivatkin rumat. Vanhempani yrittivät vaikka mitä, jotta lopettaisin. Mutta lopuksi faija lupasi mulle 200 vanhaa markkaa, jos lopettaisin, ja niinhän minä myös tein. Ja muistan edelleenkin sen päivän, kun käytin ihan ensimmäistä kertaa kynsilakkaa, ilman häpeämistä. Se oli sellainen vaalea babysininen väri, joka mun mielestä oli niin awsum. Eli mulla on aika kauan ollut jonkinlainen fiksaatio siniseen kynsilakkaan.

Nyt pitääkin vaan saada kynnet taas kuosiin, jotta voin testata mun uusia kynsilakkoja. Joulupu.. äiti antoi minulle  nuo Manhattan-kynsilakat joululahjaksi. Herkullisia värejä! Ja tuon sinisen ja lilahtavanpinkin ostin Seppälästä (kiitos vaan sinne Keskuskadun kivalle myyjälle, joka auttoi mua päättämään mitkä värit ostaisin!) Tuon lilan hololakan löysin haha – Tarjoustalosta. Minkä mä voin sille, että budjettilakat ovat ah, niin ihania ja halpoja?

Muuta testattavaa mitä kaapistani löytyy tällä hetkellä on tämä uusi Proffsin kuivashampoo. Olen kuitenkin aika lievästi ihastunut Batisten kuivashampoisiin, koska ne eivät tee hiuksistani harmaita, joten katsotaan miten tämä selviää testistä. Proffsin lakka on mielestäni ihan kelpoa, vaikkakin hieman haisevaa ja se valuu suuhun hiuksia pestessä. Nami! Henkka Maukasta. From Sweden.

Ja kun nyt kerran kerrotaan uusista jutuista, kerrotaan myös uudesta kännykkäkuorestani. Tiedättehän, olen etsinyt kivoja kuoria Galaxy S2:een aika kauan. Yhdessä vaiheessa niitä ei ollut kun ainoastaan näitä kuvassa olevia. Sairaaseen ylihintaan. Odotan edelleenkiin, että lompakkoni suostuu klikkaamaan kotiin jonkin kivemman, mutta tämä kelpaa mainiosti siihen asti. Varsinkin, koska maksoin tästä yhden dollarin ja se on pinkki! Kaverillani on melkein samanlainen – tosin hän maksoi siitä 150-180 kruunua. Hoho. I win! Ebay. Of course. Eikä tämä muuten vaikuta ihan paskalta, vaan uskomattoman hyvältä, ottaen huomioon edullisen hinnan!

Lopuksi ajattelin vielä kertoa hyvästä Android-pelistä (tai aifoun). Sen nimi on Game Dev Story ja se on strategia-peli, jossa perustat firman, jossa kehitellään uusia pelejä. Sinä olet vastuussa ihmisten palkkaamisesta, minkä tyyppisiä pelejä kehitellään ja markkinoinnista. Peli ehkä kuullostaa todella tylsältä, mutta se on harvinaisen addiktoiva ja kiva, kunhan tajuaa mitä tekee. Sopii mainiosti pelattavaksi opiskelupausseilla tai keskellä yötä. Koska kuka nyt tarvitsee nukkua anyhows? Android täältä. Aifoun täältä. Onneksi olen pelannut sen läpi jo kerran, ettei se enää häiritse opiskelua ja saan nukkua ainakin vähän. Heh.

Ja siinä olikin tämänkertaiset uudet jutut laukussani ja kaapissani. Nyt kirja esille ja lukulasit päähän ja kahvinkeitin standbylle! Kivaa vapaapäivää mussukat!

Yksi vastaus artikkeliiin “vapaapäivä? mikä se on? voiko sitä syödä? ja vaaleanpunaisia (ei syötäviä) juttuja.

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.